Vad är det som gör att Eddie blir som i trans när han hittar lite gödsel eller i detta fall mycket gödsel?
Det måste dofta otroligt gott för honom. Jag blev väl inte lika lycklig.
Byns ende bonde höll på att gödsla på sina åkrar. Så först hittade Eddie lite att rulla sig i på vägen upp till Abbe. När vi sedan gick hem rusade han direkt till moderskeppet dvs gödselstacken. 
En stinkande men lycklig hund kom sedan joggande mot mig. Jag blev mindre lycklig. Det var bara att dra upp honom till duschen när vi kom hem.
Han är inte svår att få dit, han lyder så snällt när jag ilsket pekar på duschen. Men oj vad han stank när jag började duscha av honom. Han hade gödsel överallt! Men han stod tålmodigt medan jag duschade av honom. Försökte använda lite schampoo men gödseldoften går inte att få bort. Men jag fick i alla fall bort det mesta av själva gödslen. Tror jag i alla fall...
Tokiga hund!
Små figurer till Serieserieväggen blir bara fler och fler.
Kunde låta bli att göra en Mulletavla. Lena Furbergs seriefigur är ju så söt. Den är ihopsatt av tre olika bilder. Kul att konsturera något eget. Skippade bakgrunden. Behöver ju inte ha det på varje. Blir lite variation på väggen då.
 
Vilken tur att jag har hundarna att gå ut med varje dag.
Hur jag än mår och vad det än är för väder. Hundar måste ut och rastas minst fem dagar i veckan och på alla möjliga tider på dygnet. Även om nu förmiddagsturen är vanligast.
Det är bra att jag har hundarna annars hade jag säkert inte kommit ut så mycket. Känner hur kroppen har blivit mycket starkare och jag har inga problem med att gå långa sträckor. Det är liksom bara att tuffa på.
Roligast är det dock att ha hundar med. När jag bara har systers hund att rasta känns promenaden upp till hennes hus evighetslång. Det känns som om vägen är kortare om jag har med mig galningen Eddie. Jag har mycket att tacka hundarna för.