Under februari har jag bara varit på bio sju gånger.
Det är den lägsta siffran sedan juli 2022.
Nu är det ju inte av egen förskyllan som siffran blivit så låg denna månaden.
Hade jag varit frisk och kunnat åka till Stockholm och Göteborg, så hade det blivit minst tre besök till. Troligen fyra.
Det gör inget att antalet biobesök på en månad har sjunkit. Jag ska ju försöka minska ner på antalet i året efter hysterin med att slå gamla rekordet förra året.
Även jag erkänner att det blev lite mycket på slutet.
Men märk noga att jag kommer inte sluta gå på bio, när jag säger att jag ska minska ner på att gå på bio.
Den dagen jag slutar att gå på bio är det dags att gräva ner mig.
Jag behöver inte se allt. Är det en vecka som inget kommer som jag vill se, så ska jag försöka hålla mig hemma och inte gå på filmer bara för att få gåpå bio, inte för att de är så bra att jag måste se dem igen.
Influensan kom verkligen helt fel!
Det är tråkigt att jag inte kunde gå på Änglagård men den går hela våren och även i höst. Så det finns chans att se den.
Men att jag missade att gå på Dune-maraton stör mig något så otroligt. Det är något som aldrig kommer hända igen.
Del ett var fantastisk och kritikerna älskar del två också. Hade varit otrligt att få se dem efter varandra på samma dag.
För när jag först såg del ett ville jag genast se fortsättningen. Det var 2021. Jag har väntat och väntat och väntat och så blev jag sjuk!
Men snart ska jag äntligen få gå på Dune del två och det kommer bli kanon men det hade varit fantastiskt om jag kunde ha sett dem efter varandra på samma dag.