Det är slitsamt men väldigt roligt att hjälpa till hos mina goda grannar Elin & Klas.
Härligt att se hur trädgården förändras, till det bättre hoppas jag ;D

Bra är också om jag blir trött så är det bara att hasa mig hem över bron.
Hemma är ju inte långt borta :D

Jag var så stolt när jag fångade en svartfenad tonfisk när jag var ute på djuphavsfiske med Tom, Dale och Mark utanför Floridas kust för några år sedan. Men när jag fick syn på bilden på ett par karlar som också fångat en tonfisk härom dagen så vet jag inte... ;D
Snacka om skillnad på fisk!
    Det är nog ingen som kan förstå hur viktig årets USA-resa är för mig. Det har nästan varit det jag levt för de senaste åren. Har jag ingen resa att plannera för, drömma om har jag just inget att se fram emot känns det som.
    Efter förra årets resa trodde inte jag att det skulle bli fler bilresor igenom USA. Att jag skulle åka och hälsa på, dvs ligga still på ett ställe, kanske, men inte åka runt och få pricka av stater, nej.
   Att resa runt i USA har ju som sagt varit så otroligt viktigt för mig i så många år och att se att det kanske var sista gången 2011 kändes så otroligt tungt. Trodde aldrig att jag skulle kunna få ihop så pass mycket pengar att jag skulle kunna göra fler resor trodde jag inte. Sedan är det ju det där lilla, ok stora, med att jag inte kan resa själv längre.
Vem skulle jag kunna få att följa med mig igen? Det är ju som sagt väldigt mycket pengar att lägga ut på någon annans dröm.
     Men pengarna har av någon anledning trillat på mig det senaste året och att Kerstin lovade följa med mig har gjort att jag fullständigt har flippat ut när det gäller den kommande resan! TACK KERSTIN!!!!
     Sedan har jag ju ovanligt lång tid på mig att plannera. Det har jag inte haft sedan den stora resan 2001. De senaste resorna har bestämts på ett par månader eller mindre. Kan sitta i timmar med näsan i Rand-McNallys USA-vägkarta. Den kommer vara utsliten långt innan vi kommer dit!
                                                       JIPPI!!!!!!!!!