(null)
Dags för andra resan i år till Simonstorp för De Inkontinentas Förening. 
Det är en ständig jakt på toaletter men vi hinner också med att titta på saker också. 
(null)
Vi börjar alltid med fika på Albacken utanför Mjölby. Här finns bord under tak, som behövdes i regnandet och fräscha toaletter. 
Sedan blev det ett snabbt stopp för foto op i Ingelsta i Norrköping. Ut till elefanten och snabbt tillbaka till bilen. Molnen hängde nere på backen. 
(null)
 
Nästa stopp, Simonstorp. Som vanligt var det stora storasyster som planterade blommorna på mosters grav medan småsyskonen tittade på. Jag försökte åtminstone hålla ett paraply över henne även om det mest skyddade mig. Jag försökte i alla fall. 
(null)
Idag hade vi tur. En vaktmästare var på besök så vi pratade till oss en titt in i kyrkan. Där inne har vi inte varit på åratal. Den har alltid varit låst på våra barn sök. Härligt att äntligen få se hur den stora renoveringen blev, som gjordes för ett antal år sedan. 
(null)
Nästa stopp, en toalett på en mack i Finspång. Sedan blev det många krokiga vägar ner till Motala. Där bjöd syster på god mat nere i hamnen. Vi passade på att göra ett toabesök. Under tiden vi åt öste regnet ner men det hade upphört, tack o lov när vi kom ut till den fina draken i hamnen. Fotade lite på ytterligare ett ställe. 
(null)
Vädret var bättre när vi kom till Vadstena men till inte någon längre promenad utomhus. Vi knatade runt det öde slottet istället. Många stentrappor till öde rum. Slottskapellet var nästan det enda rummet som var lite möbler i. Här gjorde vi vårt sista toastopp för dagen. 
(null)
Efter det åkte vi ut till Nässja. Tittade snabbt på vars fars kusins gamla sommarställe som en son nu äger och piffat upp. Många minnen där. 
Vi gjorde också ett stopp vid Nässja domarring. Fint med stora stena i en oval och i mitten stoden stor ek. 
Kyrkan lite längre bort ser ofrivilligt rolig ut. Som en fågel med runda ögon och näbb. 
(null)
Vi gjorde två stopp till vid gamla kyrkor men vi är ute i fel årstid. Inga av dem var öppna. Vi bestämde att vi får åka tillbaka till våren när vi åter ska till Simonstorp och mosters grav. 
Vi hoppade också över Ombergs topp och Ellen Keys hus. Förhoppningsvis bättre väder till våren. 
(null)
Vi åkte upp till Kleva utsiktsplats och njöt av den vackra utsikten över Vättern och Visingsö. Mitt barnasinne tittade fram när jag hittade en söt gunghäst som var tillverkad på systers jobb. 
Sista stoppet blev kort men vackert. Det började tyvärr regna efter en stund vid det vackra vattenfallet i Röttle. Vi skyndade tillbaka till bilen och tog sedan den klart orakaste vägen hem. 
Det hade åter varit en mycket rolig dag tillsammans med systrarna. 
(null)