Förra året var jag fyra ynkliga biobesök ifrån att slå mitt gamla rekord med antal biobesök på ett år.
Det är från år 2000 och lyder på 132 stycken på ett och samma år.
Förra året kom jag upp till 129 besök. Då hade jag ett extremt bra avslut med hela tjugo biobesök i december.
Tanken var aldrig att jag skulle slå mitt rekord, det råkade bara bli så många biobsök. Jag härleder det till pandemiåret då Filmstaden stängde sina biografer i nästan sju månader. När de väl öppnade fick jag nästan panik och började gå på bio i massor. Hela tiden med känslan att det gäller att gå nu för jag vet aldrig om de stänger igen.
Men i år bestämde jag mig redan 1 januari att jag skulle komma över 132 biobesök.
Ett halvår in på året så visar det sig att jag kommer krossa det gamla rekordet. Om jag fortsätter att hålla samma takt som jag gjort hittills.
Har svårt att se att jag kommer lugna ner mig.
Det är bara en vecka detta år som jag inte gått på bio. Annars har det oftast blivit minst två stycker filmer på en vecka.
Jag har redan kommit upp i 72 biobesök i år!
Det hade jag inte gjort förrän i början på september förra året. 2000 hade jag kommit upp i 64 biobesök vid samma tid.
Jag har också bestämt mig för att inte komma under tio besök på en månad. Bara det betyder att jag skulle komm upp i minst 120 besök. Men än så länge har jag inte kommit under elva besök och februari hann jag med att gå på bio fjorton gånger.
Lägger jag på att december är den stora biomånaden på året, tjugo besök förra året och nitton 2000, så kommer jag garanterat komma över 140 biobesök.
Speciellt eftersom jag åter ska åka upp till Stockholm över julen. Förra året såg jag sju filmer på tre dagar. Det måste jag slå! 
Med biobesök menar jag antal gånger jag varit på bio, inte antalet filmer.
Jag ser ju en hel drös filmer mer än en gång. Tolv filmer har jag sett två gånger, sexton om jag räknar med de som hade premiär i december och som jag sedan såg igen i början på året.
En film har jag hunnit med att gå på fyra gånger i år, The Super Mario Bros Movie. 
Om jag räknat rätt så har jag sett femtiosex olika filmer. Det är roligt med statistik!
Jag älskar verkligen att gå på bio! Om nu någon missat det, fniss.
Det är underbart att försvinna in i biomörkret och bara gå upp helt i filmen. Att få upptäcka nya världar och historier.
Det går inte att jämföra med att sitta hemma och glo på en liten skärm. Där har jag inget tålamod med att sitta och titta. Det är i biografen jag trivs bäst.
Film är bäst på bio!