När jag tittar på hur ofta jag åkte iväg och gick på bio i andra städer på 90-talet, så kan jag konstatera att bensinen var mycket billigare då!
För jösses, vad jag åkte fram och tillbaka till Göteborg bara för att gå på bio! Däremellan så slängde jag in ett och annat besökt till Stockholm och Borås.
Inget hejdade mig från att gå på någon speciell film. Gick den bara i Göteborg, Stockholm eller Linköping så åkte jag dit.
 
1990 åkte jag nio gånger till Göteborg och det är inte nio olika månader. Nej, i december var jag där tre gånger. Det var bara tre dagar mellan de två första besöken den månaden!
Året därpå gjorde jag lika många besök. 
Åkte ner, såg ett par, tre filmer och åkte hem igen.
1992 åkte jag ner till Göteborg och gick på bio tillsammans med en jobbarkompis. Nästa dag åkte jag upp till Stockholm för att gå på teater och bio.
Det är inte alltid jag kommer ihåg de olika biobesöken, de är ju rätt många om man så säger. Men oftast har jag en minnesbild av besöket. Kanske är det själva biografen eller filmen som gjort avtryck. Ibland hade det hänt något här hemma som gjorde att jag åkte iväg på bio.
Att försvinna in i biomörkret har alltid varit min säkerhetsventil när allt runt omkring mig känns jobbigt. Då är det skönt att se en film och gå in i dess värld och glömma allt utanför biografen.
Jag har idag suttit med att lägga in mappar på olika resor jag gjort tack vare biobesöken i mina resemappar. Då har jag upptäckt bilder som jag inte riktigt vetat om vilket år de hört hemma bara för att jag vet att vi gick på bio tillsammans. Som bilderna fårn Ramberget i Göteborg med Ann-Catrin och systeryster. Hade ingen aning om när varit där men det måste varit när vi var i Göteborg och gick på Peter Pan. 
Likaså har det blivit med ett par resor till Stockholm. 
Hittade bilder från Vattenfestivalen för ett tag sedan. Tydligen hade kusinvitamin och jag åkt upp på den. Det hade jag helt glömt av men tack vare biobesöket vi gjorde kunde jag härleda till när det var.
Det enda jag kom ihåg från det besöket var tornerspelet vi besökte. Men att de fanns bilder hade jag helt missat.
Vi passade på att se Nakna Pistolen 33 1/3 upptäckte jag när jag gick igenom statistiken för alla mina biobesök.
Jag älskar att sitta och gå igenom mina FilmTime med alla biobesöken. Se hur ofta jag varit och var. 
JAG ÄLSKAR ATT GÅ PÅ BIO!
Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra!