Jag har inte varit på bio på 70 dagar!!!!
Filmstaden stängde sina salonger i slutet på november. Först skulle de öppna 23 december men det gick ju inte och då skulle de öppna 3 februari. Vilket inte kommer att gå det heller. Nu är nästa försök satt till 3 mars.
Men jag gick in på deras hemsida för att titta runt lite i alla fall. 
Då upptäckte jag att två biografer i Stockholm håller öppet! Här gick filmer jag ville se. Hipp som happ så hade jag bokat tågresa och köpt biobiljetter tills på torsdag.
Jag behövde inte ens fundera över om jag skulle åka eller inte. Längtar efter att gå på bio igen. Längtar också efter att åka tåg. Det har jag inte åkt sedan jag var i Älmhult i oktober. Var verkligen dag att ut och åka lite längre igen. 
Det är något speciellt med att åka tåg. Det är så mycket bättre än att åka buss. Större säten mer plats att röra sig på och så går det i regel mycket lugnare.
Det ska också bli trevligt att åka till Stockholm igen. Där har jag inte varit sedan september. Så det kan vara dags igen.
Fast det är ju biobesöken, ja det blir två filmer, som är huvudnumret. Jag har lite över två timmar innan första filmen när jag kommer upp och sedan har ungefär samma tid i emellan filmerna. Då kan jag försöka hitta lite roliga statyer. Men det är verkligen inte lätt att hitta några i Stockholm. Där är de inte så mycket för udda saker. Det är väldigt många bronsstatyer på gubbar och gummor. Tråkigt värre. Det blir att sitta och söka på nätet i veckan. Skam den som ger sig!
Oh, vad det ska bli härligt att gå på bio igen!!!!!