Det kan bli många resor i år.
En är redan bokad, bröllopet i Portuga.
Sedan har jag önskan att åka och besöka mina biokompis i Australien. Tittar efter billiga flygbiljetter.
En annan kompis undrade om jag kunde följa med på hundtävling i Belgien i sommar och en annan, oj, har jag så  många kompisar(?!), funderar på att köpa en bil i Luleå och undrade om jag ville följa med att hämta den.
Det är mycket nu.
 
Jag har noll motståndskraft när folk frågar om jag vill ut och resa. För att vara ute på resa är bland det roligaste jag vet.
Så nu gäller det att spara pengar! I massor!
Jag har redan planerat att minska ner på biobesöken. Men missförstå mig inte, jag kommer inte upphöra med dem. De är alldeles för viktiga för mig. Men jag kommer inte satsa på att slå förra årets sanslösa rekord, 170 biobesök på ett år. Det blev för mycket även för mig.
Det är ju heller inte bara själva biobesöket som kostar, jag måste ta taxi till Nässjö och därifrån tåg. Sedan måste jag äta eftersom jag oftast måste åka in innan klockan tretton, då närtrafiken slutar gå fram till 17.00.
Jag får också minks ner på småresorna jag vant mig vid att göra de senaste åren. Kanske skippa att åka till Stockholm så mycket som jag gjort sedan pandemin. Ska upp till Stockholm när jag fyller år men sedan får jag minska ner på de resorna. 
Titta över var jag kan spara mer. Får tänka som jag gjorde när jag skulle få ihop flera USA-resor innan min femtioårsdag, då jag också skulle fira att jag varit i USA:s alla stater. Hade bland annat Alaska kvar, vilket inte gick att slänga ihop med något annat.
Då tänkte jag ständigt, behöver jag verkligen det här? Vad svaret nej eller kanske så köpte jag det inte. Detta måste jag börja inför igen!
Jag behöver inte köpa mer garn, hur fint det än är när det är glitter i det. Jag har massor!!!!
Likadant är det med diverse tillbehör som pärlor och blommor till mina broderier. De ligger på hög.
Jag måste anväda de jag har!
Filmstaden ska börja med att man köper en mugg och sedan kan man återanvända den och bara betala för påfyllning. Det sparar också lite. Många bäckar små....
För vill jag verkligen ut och resa i massor, ja, då måste jag försaka annat. Så är det bara!
Skärp dig, Ingalill!!!!!!!!!!!!!!