Jösses vad hår växer fort!
Klippte av håret i mars 2012 för att jag ville ha bort färgen och inte kände att jag hade någon direkt anledning att ha långt hår längre. Inga passagerare att piffa till mig för längre. Behövde inget långt hår för att fästa julgranskulor, fjädrar eller blommor i beroende vad det varv för storhelg.
 
 
Men kort hår kräver ännumera arbete än vad långt gör upptäckte jag. Jag trivdes bra med kort hår, men måste ju klippa det så ofta och sedan jag slutade köra bil blev det bara för jobbigt att organiecera.
 
 
Så redan 2013 började jag låta håret växa och växa.
 
 
Nu kommer jag knappt ihåg när jag klippte håret hos en frissa längre. Var det i januari förra året tro? Sedan har jag klippt det själv lite ett par gånger men mer är det inte.
 
 
 
Försökte igår återskaffa TV44 Play Premium, men stötte på problem.
För att förnya så skulle jag lägga in mitt lösenord, det lösenord som jag just loggat in på sidan med, men det gick inte. För jag hade en * i lösenordet och helt plötsligt godkändes bara bokstävet och siffror. Tänkte att då får jag väl gå och byta lösenord. Det gick inte det heller, för jag hade en * i mitt lösenord! Hur tänkte de när de helt plötsligt ändrade om de reglerna? Inte första gången jag skaffar Premium och det har aldrig varit några problem förut. Hur kunde jag logga in med en * i lösenordet om det sen inte går att använda? 
Till slut fick jag begära nytt lösenord igenom TV Play, dvs ett långt och svårt att minnas. Får väl byta igen. Men hallå TV4, hur kan in ändra regler helt plötsligt? Bökigt!
 


 
Hörde en bil köra förbi huset, så jag tittade ut för att se vem det var. En stor stadsjeep med en bilkärra efter körde sakta, sakta ut mot vägen. Det gick otroligt vingligt och jag funderade vad den hade kommit ifrån. Kan ju inte gärna kört runt dammen med den breda kärran.
När jag en kort stund senare kom ut, fick jag se vad som hänt. En bil hade levererats till Bruket. Den stod parkerad lite havdant utanför garaget. Stod och stirrade på den en bra stund. Vems var den? Har Stockholmarna som ska flytta ner till Småland senare i höst, redan köpt ny bil? Nej, det verkade lite väl tidigt och inte var den ren heller. Gick funderande på promenad. Ute på vägen mötte jag byns ende bonne och jag frågade honom om han sett ekipaget. Jo, det hade han, de hade troligen kört ner delar av hans elstängsel vid en hage. De var verkligen inte vana vid att köra med kärra, verkade det som.
Han trodde att bilen skulle till hans bilmekandes bror och de hade helt enkelt dumpat bilen på fel ställe. Men varför i hela friden frågar man inte innen man rullar av en trasig bil? Jag var ju hemma och om ringklockan inte fungerade så var balkongdörren öppen. Det finns människor till allting. De var ju i alla fall i rätt by. Bonnen tyckte, att nu får han dra hem den till sig, där verkstaden är, med sin fyrhjuling. Om det nu är till Tolle som bilen ska....
 
Mysteriet löst. Det Hyresvärdens blivande svärsons bil. Den har gått sönder och kompisen som ska ta en titt på den var inte hemma för tillfället, så därför körde de hit den. Jag har givietvis sett bilen här förut, men jag är ju så TOTALT ointresserad av bilar att jag knappt vet hur grannens bilar ser ut.