Fick för mig att jag skulle planera om min USA 2012-vägg. Göra lite plats för eventuell Londonresa. (Den blir av med 99%.) Få lite mer ordning. Har ju inte gjort någon stor tavla med små bilder utan satt upp massor med tavlor och vykort vilket gör väggen lite lätt rörig. Plockade också bort Massilonplanchen. Den gör att det blir ännu mera rörig. Det blev lite till att kravla runt och hoppa upp och ner i sängen innan jag var färdig, i all bemärkelse. Äta lunch och sedan var det bara att kasta mig ner i ren utmattning. Mer orkade jag inte med idag. Suck!
Men, men bättre än ingenting....
 
 
Klas och Elin hade också hört oljudet under natten men tack o lov hade de inte sett mig irra runt i deras trädgård.
Elin tog sig ner till stället där jag tror att jag lokaliserade ljuden men kunde inte hitta något. Eddie markerade heller inget. Ja, ja, vi får väl fundera vidare på vad det kunde vara.
Det straffade sig direkt att städa. Gårdagen blev en lång och tröttsam dag. Hade tänkt att ge mig ut och cykla en sväng men fick snabbt ge upp den tanken och gå och lägga mig igen. Suck!
Först tittade jag slött på underbara Wall-E och sedan sov jag mig igenom senaste Indiana Jones filmen. Sedan höl jag mig uppe resten av dagen. Först var jag trött och seg med huvudvärk men framåt kvällen släppte det. Och då kunde jag inte slappna av för att gå och lägga mig. Klockan var nästan två innan jag till slut somnade. Mycket frustrerande.
Varit för många trötta dagar på det senaste. Är inne i en frustrerande dålig period. Tror dock inte det är ett skov utan mer bara är en dipp ändå. Är inte dålig varje dag. Men huvudet är inte med. Har inte lust med just någonting. Syr mycket, vilket har fått till följden att jag fått ont i nacken och höger armbåge. Det är verkligen ingen bra period just nu. Suck!