Nu har äntligen dagen kommit då vi drar upp till Arlanda med tåg, för att sedan sova över på hotell där. Då slipper vi gå upp innan vi lagt oss för att ta bil upp inatt. Vi måste vara där vid halv fem på morgonen.
Har packat under morgonen och fortfarande är jag lugn. Det hispiga kommer imorgonbitti. Då är jag lätt hysterisk innan vi klivit på flyget. Men så fort det lyfter så blir jag alldeles lugn och väntar bara på att få komma fram till San Fransisco. 
Turligt nog är det direktflyg från Amsterdam, så vi har inget stressande byte inne i USA, där man ska igenom tullen, som kan ta sin lilla, nåja, tid. Nu har vi ungefär en timma i Amsterdam, men det ska inte vara några problem. Brukar vara lätt att ta sig igenom tull där.
Så underbart att vår resa äntligen, ok det låter som om jag väntat på den i flera år istället för tre månader, nu är här. Ska bli så roligt!
Under de kommande veckorna kommer jag mestsdels att finnas på:
http://busschaufforerpabilresa.blogg.se/
 

Skriv inläggstext 

I sommar är det sju år sedan jag tvingades sluta köra buss. För det mesta har jag accepterat det och kan åka med utan problem. 

Men ibland, som i dag, känns längtan som en kniv i bröstet. Jag vill blödande rulla ihop mig på bussgolvet och bara dö. 
Jag vill vara den som sitter bakom ratten och styr. Jag vill inte sitta som passagerare!
Kände i kroppen hur det kändes att vara  den som kör. Hur jag bromsade in för att stanna på en hållplats.
I sådana stunder hatar jag verkligen att ha MS. Jag vill inte vara sjukpensionär och gå hemma o dra. Jag vill köra buss!!!!!!

Ska man vara fin, får man lida pin.
Roade mig med att vaxa benen på morgonen. Då behöver jag inte raka benen så mycket under semestern, där vädret ofta kommer att vara shorts-hållet. Vaxar så sällan att jag hinner glömma hur sanslöst jobbigt det är. Det är kletigt och bökigt. Efter ett tag har jag vax överallt, utan där det ska vara. Har vax som behöver värmas upp. Efter att ha krånglat ett tag fick jag värma upp den igen och sedan fick jag låta den svalna och blev bara mer och mer less. Fick sprängande huvudvärk av den starka parfymdoften från vaxen. Höll på att bli helt galen.
Till slut kände jag att ha håriga ben kanske inte är så farligt i alla fall. Jag kanske startar ett nytt mode?