Nu är det roligt att brodera igen. Det har varit trögt ett tag, men nu flödar det igen. Igår satte jag och sydde hela eftermiddagen och kvällen innan jag till slut fick tvinga mig att gå och lägga mig.
Idag började jag åter sy på eftermiddagen. Lille Skutts hus kanske inte har så mycket detaljer, men det kanske är därför den är så rolig att sy. Kommer långt på några få timmar. Det gillar jag, blir inte så trött då. Det är nya tider ny, så det är härligt att jag inte behöver ge upp broderandet också. Men det är klart mina händer skulle gärna vila lite. Men än så länge lyssnar jag inte på den.
Jag älskar att brodera!

Det är ett bra blomår i år. Det blommar för fullt ute på balkongen. Tom solrosorna är på gång.

Pelargonerna är överfulla med blommor. Speciellt roligt är det att de blommor jag sått själv växer som bara den. Tagetesen är både stora o fulla med blommor.

Det har varken regnat för mycket eller varit för torrt, nu när nästan alla är i full blom. Luktärtorna har inte börjat blomma och en sort, som jag inte kommer ihåg vad de heter, har redan blommar över. Men i övrigt är en njutning att titta på.
Synd bara att när solen ligger på är det så hett att jag inte kan vara där ute. Men de stunder jag är där njuter jag.

Tomaterna o löken växer också bra. Rödbetorna är det lite sämre med. Men det är väl för att de har för litet att gro. Men det gör inget. Mest bara roligt att se saker växa.

Så var första huset i Bamses by färdigt. Det blev Skalman som flest fick flytta in. Mest detaljer på den. Den är gjord med den grövre gallerväven. Funkade bra, gör inget att stygnen är tjockare när det gäller ett hus.
Nu är bara frågan var jag ska sätta den. Bredvid tavlan med Bamse eller göra egen tavla? Det är frågan det.
Får se hur jag gör. Nu fortsätter jag med Lille Skutts hus. Estelle o Oscar får vänta lite till tyvärr.