Jag vet inte vad det är med min katt och det högra hörnet inne i sovrummet. Förutom ett besök härom morgonen så har han inte brytt sig om sekretären det minsta sedan jag flyttade den. Däremot är han och bökar i lådorna som numera står där. Så fort han inte får den uppmärksamheten vill ha när jag ligger i sängen är han där och flyttar runt på dem. Tack o lov har han lugnat ner sig och detta händer inte varje kväll eller morgon.
Ingen av mina katter har gillat när jag möblerar om, vanedjur som de är. Mysiga sovplatser med koll över lägenheten försvinner i en möbelförflyttning.
Så blev det till en början för Winston när jag flyttade fåtöljen från fönstret till sänggaveln. Där hade han koll på om matte rörde på sig vare hon satt vid skrivbordet, låg i dagbädden eller satt vid syhörnan. Men så försvann utsiktsplatsen och han hade svårt att hitta ny.
 
När jag flyttade in lite grejer i garderoben hittade jag hans elementsäng, eller vad man nu kallar grejen man hänger upp på elementet som han kan ligga i. Hade den till en början hängandes på elementet i köket men han brydde sig inte. Ingen bra plats men jag hade inget element i övrigt ledigt. Plockade bort den för att några veckor sedan plocka fram den igen men fick inte fast den ordenligt på elementet så den blev liggande på golvet där Winston började ligga på den.
Gjorde nytt försök med att få fast den på elementet. Lyckades och vips har gosekatten börjat ligga i den på eftermiddagar och kvällar. Dagtid ligger han på soffan i balsalen. Där har han koll över både köket och kontoret.
 
Han är så mysig den lilla ullbollen.

I flera år har jag hållit på med denna fotoboken. Sätter in bilder och skriver ner de viktigaste platserna från varje stat. Jag lägger dem i den ordningen jag har besökt dem. Noterar också vilka år jag varit där och vad de har för smeknamn på staten.
 
När jag började var tanken att den endast skulle innehålla de 45 stater jag hade besökt i USA fram till 2012.
För nyss hemkommen från resan runt USA med Kerstin kändes det som om chansen att kunna besöka alla 50 staterna låg väldig långt borta. Visste inte hur jag skulle må framåt, vilket jag ju ioförsig fortfarande inte vet, eller om någon kunde följa med mig flera gånger.
 
Nu har jag besökt 48 stycken och bara två kvar!!! Att fira 50 stater finns inom räckhåll. Så fotoboken får vänta lite till på att skickas till tryckeriet. Har döpt om den till USA, 50 stater istället för Första 45. Känns bra!
 
Vissa stater har jag ju besökt mer än andra, så några stater har mer än en sida. Men stackars Mississippi blev det nästan inte ens en. Passerade snabbt igenom staten 2001 och tog inte ett enda kort! Ångrar jag som bara den nu men det var inte den finare delen av staten som jag passerade igenom så därför blev det ingen fotografering. New Hampshire lider lite av samma problem. När vi, en tidig vårdag 2011 blåste igenom den smalaste delen av staten fanns just heller inget att fotografera. Så bilderna i boken är tagna från Maines sida av Piscataquafloden på broarna som förbinder staterna och har New Hampshire i bakgrunden, bättre än inget.

Nu håller jag tummarna för att boken kommer att komma i tryck nästa år. Dvs då har jag besökt alla USAs femtio stater!
 
 

Att jag älskar te har väl knappt undgått någon som känner mig. För tillfället pimplas det en helt del. Trots att jag ibland har lyckats elda upp värmen i lägenheten rätt högt. Älskar mitt te!
 
Vid senaste besöket i Göteborg köpte jag tre Earl Grey decafinated teförpackningar på ICA Focus, tack för tipset Maja. I varje förpackning finns 20 påsar, dvs 60 påsar totalt. Dessa har jag sugit i mig på 23 dagar.
 
Jag har teinfritt svart ceylonte i massor som är riktigt gott, men får jag välja så vill jag ALLTID ha Earl Grey.
Försök inte lura i mig något annat, typ fruktte eller andra konstiga smaker. USCH! Earl Grey ska det vara.
 
Även Winston gillar te, vet inte om han är lika petig som jag. Men te gillar han i alla fall. Min sorts misse!