Kunde inte låta bli att börja på nästa arbete, Skogsstigen. 
Eftersom jag ska sätta på en massor av blommor och pärlor behöver den inte vara så detaljerad. Riktigt skönt att bara sitta och sy utan att behöva vara noga med att allt ska bli rätt. Här ska det vara mycket gröna nyanser och lite bruna. Men när jag ska söta fast blommor så hoppas jag att jag hittar bra blommor så set kan bli en riktig färgexplosion. 

Datorn har gått sönder och som vanligt blur jag lite handfallen. Vad göra? Det är väl aldrig rätt tid när jag måste lämna bort den men just nu känner jag mig rejält deppig och hade behövt datorn som lite distraktion. 
Idag gav jag mig ut på extra lång promenad med Eddie för att bli rejält trött. Vi traskade ner MIT Huluån men tog jag inte den vanliga vägen utan vek av och följde ledningen tills jag trillade på en skogsväg. Ok det har väl att ta till en början, mer två hjulspår över lagom sur mosse. 
När jag till slut lämnat av Eddie och sedan stapplat bort till mor o far, dom bjöd på middag tillsammans med Louise och grabbarna, hade jag varit ute o gått i två timmar. 
Tänkte att nu kommer jag väl slockna direkt när jag kommer hem. Icke, trött var jag men när jag inte har David Attenbouroughs härliga röst som vaggar mig till sömns, kunde jag inte slappna av. 
Läste och spelade på mobilen för att få tiden att gå. Winston kom och myste en stund. Men inget fick mig att slappna av och sova. 
Blev lite mindre deppig när Per ringde och berättade vad det var för fel på datorn. Jag behöver inte köpa ny, vilket jag inte har råd med just nu, men jag kanske kommer att förlora en del av min sparade musik och bilder. Det var fel på hårddisken. Han hade en ny hemma som han försökte klona över till drån den gamla. Problemet är bara att den är inte så stor som den som gick sönder. Men behöver jag inte köpa ny dator så är jag glad för det lilla. 
Får skaffa mig ytterligare en extern hårddisk och spara alla bilder på den. 
Hoppas jag kan få hem datorn i morgon, annars blir påsken väldigt lång. Jag gillar verkligen inte när klockan ska ställas om till sommar- eller vintertid. 
Allting blir så fel. 
Jag har ju fått väldiga rutiner de senaste åren sedan jag slutade jobba. Vakna runt åtta, gå upp runt nio. Det gjorde jag idag i vintertid men eftersom det nu är sommartid var klockan redan tio! Allt blir bara så fel. När det blir vintertid sover jag istället hur länge som helst. 
Inte blir det hela bättre av att katter har en inbyggd klicka som inte går att ställa om. Likt Nikkie så har Winston fasta tider som han gör saker på. Leka vid tio, nitton och tjugotvå, bensträckare under eftermiddagsslummern vid halv fem. Nu blir allt bara så tokfel och jag tappar helt rytmen. Tar veckor innan kroppen ställer om sig. 
Varför kan de inte hålla sig till en tid året om? Sommar- eller vintertid har ingen betydelse för mig. Bara jag slipper ställa om klockan två gånget om året.