Nu får jag göra uppehåll på Criminal Minds. I alla fall om de tänker fortsätta att ha seriemördare som härjar längs av mig körda vägar! Idag var det dags igen. Denna gången längs med Highway 99 i Kalifornien. Den går ju mer eller mindre igenom hela Kalifornien. Har kört på den i ett par omgångar. Först runt Bakersfield och sedan Merced till Stockton. Seriemördaren åkte visserligen tåg men han hoppade givetvis av på flera ställen mellan Bakersfield och Stockton.
De får inte förstöra flera platser för mig!!! När man passerat Bakersfiel, USAs lätt fulaste plats med alla sina oljefält, är det jättevackert. Enorma fruktodlingar överallt bland de böljiga omgivningarna.
Och för en gångs skull tror jag de faktiskt var åtminstone i närheten av platsen de skulle vara på.
Annars är de ju knapt ens i rätt stat när de spelar in TV-Serier. NCIS utspelar sig i Washington på östkusten men är för det mesta inspelad utanför Los Angeles. Likaså är dem med Bones. Nya The Finder utspelar sig runt Miami och Florida Keys. Men var är den inspelad? Jo, givetvis utanför Los Angeles.                              
Vilken plåga! Min badkrämen från Victoria's Secrets är nästan helt slut. Hur ska jag klara mig utan? Vad ska bada i?
Hudcream har jag så det räcker och blir över. Köpte på mig så mycket 2008 och 2009 att den kommer räcka till början på nästa år.
Egentligen har jag större problem än att badkrämen är slut. Största problemet är inte att Victoria's Secrets har ändrat konceptet. Secret Garden som  jag köpt i alla år finns inte längre. Numera kallas det VS Fantasies och har en hel drös nya dofter. Päron som jag alltid använt är numera struken ur sortimentet. Den enda doft som jag vet att jag tål och som är kvar är Pure Seduction, om de nu inte har ändrat om doften. Hoppas verkligen inte det för jag blir galen om jag får på mig en doft jag inte klarar. Vill liksom riva av mig skinnet. Detta vet jag inte om förrän jag haft på mig hudkrämen en stund. En doft kan lukta gott i burken men inte när jag väl smörjt in mig i den.
Så et är inte lätt att hitta ny doft.
Tyckte Champagne och Jordgubbar luktade kanongott ända tills jag haft på mig krämen en timme eller så. Bort, bort, TA BORT DOFTEN!!!!!!!!
Victoria hur kunde du göra så här mot mig?!!!!!

Varför tittar jag?
Ska man tro alla TV-deckare så myllrar det av hemska seriemördare i USA. Den ena värre än den andre.
De flesta våldtar och mördar ensamma kvinnor. Inte vad man vill titta på innan man ska gå och lägga sig ensam i ett hus som ligger ensamt och skyddat från insyn.
Speciellt otäckt blev det i kväll när jag tittade på Criminal Minds och en mördare härjade runt Lake Tahoe på gränsen mellan Kalifornien och Nevada.
Ok, han gav sig på par men han placerade ut dem på vägar jag körde på 2009. Det blev liksom lite verkligare då.
Obehagligare. Inte för att jag någonsin varit rädd när jag varit ute och rest. Men att se dem peka ut vägar jag kört på och platser jag besökt blev liksom lite brrrrr, obehagligt.
Annars har jag inte egentligen det minsta ont av Criminal Minds. Bra serie med bra karaktärer och inte allt för mycket privatliv som tar över. Kankse lite mer humor än bara Garcia. Men vill jag skratta medan mord löses då får jag sätta mig och titta på underbara The Closer med Kyra Sedgwick. När Flynn och Provenza får härja fritt är det ofta hysteriskt.
Men det går ju inte att skratta jämt så jag får blanda Criminal Minds med The Closer.
Lite som att äta sötsur sås. Både seriöst och roligt :D