För att kunna få upp allt jag köpt och plockat med mig från årets Texasresa fick jag bygga om lite på väggen i sovrummet/museet.
Problemet är att det är en murstock på hörnet och jag inte kan/får skruva i den. Så det blev till att bli lite kreativ istället. Brädbiten som sticker ut och är tom bredvid USA -01 fick jag bygga på lite för att få upp mer saker. Det är väldans vad mycket prylar jag får med mig så fort jag åker någonstans ;)
Så fram med sågen och börja såga och borra.
Sen fick jag trixa och fixa för att få fast övre hyllan i existerande brädor. Hur kul som helst. När det var färdigt och allt skräp dammsugats var det bara att börja sätta upp. Minnas allt roligt jag sett och gjort. Damma 2001s hylla. Måste damma allt annat också men det tar sådan förtvivlad tid. Till slut hade jag fått upp allt. Tror jag. Men när jag går igenom mina plastfickor med kvitton kommer jag säkert att hitta mer.
Nu är det fullt på alla väggarna i sovrummet/museet. Blir det fler resor, och det hoppas jag VERKLIGEN så kräver det ommöblering, jippi, och nytänkande när det gäller alla mina reseminnen. Något att se fram emot.
Ska också sätta upp en Texaskarta med de, än så länge, fyra resorna inritade. Kul att se var jag varit och hur mycket jag har kvar att uppleva i denna enorma stat. Fler resor dit tack!

Efter att ha famlat runt i mörkret i några dagar. NOT! Nej, efter att ha famlat runt bland förlängningssladdar i ett par dagar är nu felet åtgärdat. Toppenbra elektriker hittade och åtgärdade snabbt felet.
Det var inte mitt fel, puh, att det blivit kortslutning i sovrum/kök/kontorsproppen. Nej, felet var ute i lampan ute på balkongen. Inte min utebelysning utan lampan som hänger ovanför dörren konstant. Det är ingen lampa jag använder ofta. Knappt alls. Glödlampan pajade för kanske ett par år sedan och jag har inte brytt mig med att byta den. Men det var där felet hade uppstått. Så nu har jag ljus i mitt hus igen. Tack Idebäck!
Gudstjänst i Svarttorps Kyrka.
Kerstin sms:ade på lördagskvällen och undrade om jag inte kunde tänkas komma till gudtjänsten där hon och Alexandra skulle sjunga. Hör med föräldrarna. Fick vänta tills söndagsmorgonen med att fråga päronen. De är inte uppe så länge på kvällarna. De sa ja och så åkte vi iväg mot Svarttorps fina kyrkan.
Mor och dotter började med att sjung Ej upplysta gårdar Acapella från läktaren. De övriga sjöng de framme i kyrkan. Men det är sången uppe på läktaren som jag kommer att komma ihåg. Den unisona sången klingade otroligt fint i kyrkan. En vacker början på gudstjänsten eller ska jag säga, mässan. Med nattvard och allt. Passade mig perfekt. Numera har jag så svårt att koncentrera mig när det gäller att bara sitta och lyssna. Men i en mässa händer det en massa hela tiden. Stå upp, sjunga en liten slinga, sitta ner, läsa högt, stå upp och så vidare. Prästen hade en bra röst och predikan var lagom lång. Det var länge sedan jag kunde uppskatta en gudstjänst. Tack Kerstin för att du sms:ade.
Inte gjorde det saken värre att den tämligen nyrenoverade kyrkan är ljus är härlig.