Jag vet att jag tjatar mycket om det för tillfället men jag håller på att längta ihjäl mig efter att åka iväg på en bilresa runt USA.
Eller föresten, det behöver inte vara till USA, jag är desperat efter att åka iväg på bilresa var som helst. Enda kravet är att det måste vara mer än en vecka för att räknas som en riktig road trip.
Det är ju två år sedan jag var på väg på en bilresa senast, med systerdotter i Florida och Georgia och jag har ingen ny resa inom sikte.
Det är det som gör mig så tokig. Att inte veta om när nästa resa kommer att bli. Om den någonsin kommer att kunna bli av.
Det där med att inte längre kunna köra bil är ett helt aber. För att hitta någon lämplig som kan följa med mig är inte lätt, den saken är säker.
Mina resekamrater jag fått hjälp av förut har inte tillfälle så jag måste hitta någon annan. 
Är helt desperat och frågar till höger och vänster om någon bekant har någon de känner som skulle kunna följa med mig.
För jag saknar känslan av äventyr och frihet som jag bara känner när jag är ute på bilresor. Att sitta där med kartboken i knäet och inte ha precis allt planerat. Det är en av de delarna som jag tycker är lite halvjobbiga när jag är ute och åker tåg och buss. Det finns ingen tid till att vara spontan.
På en bilresa har jag saker jag vill se men inga exakta planer. Det är så mycket som kan ändras längs med resans gång, väder och vind till exempel eller att man upptäcker att det finns tid att göra en avstickare till något helt oplanerat. Som när min jobbarkompis och jag hamnade i Tombstone. Det så otroligt häftigt besök.
Det händer så mycket negativt i mitt liv just nu med min diagnos, har jag MS eller inte? Så jag skulle behöva en resa att fokusera på. Även om den inte är förrän nästa år.
Tänkte inte åka till USA i år heller men när jag fick brev från mina vänner i Texas och de skickade en hälsning med att jag gärna få komma till dem, så blev jag helt konfys.
Vågar jag åka? Covid-19 har ju lugnat ner sig och väntar jag till hösten kanske det ser ännu bättre ut. 
En sådan resa skulle hjälpa mig lite med längtan efter en road trip men inte helt. Det blir en längre bilresa från flygplatsen i Dallas till deras hem men sedan är jag ju mest hemma hos dem.
Det är att vara ute på vägarna som jag längtar mest efter. Att inte veta vad som döljer sig bakom nästa backkrön. Var vi kommer hitta något motell på kvällen. Besöka roliga och udda platser. Prata med folk längs med resans gång.
Jag vill packa mina väskor och dra iväg i detta nu!
Jag står inte ut med att inte veta om jag någonsin kommer kunna bila runt USA igen.
Det finns så mycket att se och uppleva runt det vidsträckta landet.
Just nu är jag mycket inne på att åka Route 66 från Chicago till Los Angeles men det är inget måste. Hittar jag någon som kan följa med mig och vill åka någon annanstans så är jag fullständigt ok med det.
Bara jag få ge mig iväg på en road trip runt USA så bryr jag mig egentligen inte om var jag åker.
Det finns mycket som jag inte sett och det finns platser jag gärna besöker igen och igen.
Var finns den person som kan följa med mig?
VAR?