Närmaste veckorna finns jag på min reseblogg:
 
http://busschaufforerpabilresa.blogg.se
 
Välkommen att följa mig på mina äventyr där.
 
 
Avresedagen är nu inte långt borta, mindre än 24 timmar. Jippi!
Börjat packa så smått. Något som katten inte uppskattar så där speciellt mycket. Även om nu inte Winston blir lika hysterisk som min förra katt. Då kunde jag inte packa förrän precis innan jag skulle ge mig iväg. Hon blev alldeles ifrån sig och fick mängder med stressmjäll.
Vad ska jag ha med mig? Det kan va allt från snö till uppåt trettio grader varmt. Ok, jag tänker inte packa i en massa varma kläder. De har jag på mig vid avresan. Men det blir några t-shirts, ett par shorts och ett par sandaler. Skulle det vara något som saknas är det ju bara att köpa. Har redan planerat att köpa lite jeans och något par gympadojor. 
Sedan är det vad som ska ligga var. Lite saker som behövs för att förströ tiden på flyget, handarbete och bok, hamnar i ryggsäcken. Där hamnar också alla diverse sladdar till apparater som behöver laddas och kontaktadaptern. Vore katastrofalt om resväskan försvinner och alla nödvändiga prylar där med. Lite snacks om hungern sätter igång vid onödigt tillfälle. Ibland har de som en liten gratiskiosk i planen, där man kan plocka på sig lite godis och dricka, men inte alla. Minns med fasa flygresan 2013, då de inte serverade minsta lilla ätbart på sex timmar och när de sedan väl kom med mat var det så lite att det inte märktes. Var bortom hungrig när jag skulle ta mig igenom tullen i Washington DC.
I ryggsäcken ligger också min resebibel, kartboken är för stor, så den måste jag lägga i resväskan. Men det är inte hela livet om den skulle försvinna. All information finns ju i resebibeln och kartbok är bara att köpa ny.
När jag packat färdigt är det bara att vänta på att tiden ska gå och brottas med mitt dåliga samvete att lämna diverse djur i ett par veckor. Det är inte bara Winston som behöver tillsyn, jag har ju katter i ladugården att mata och två, ibland tre, hundar att rasta var och varannan dag. 
Men bortsett från det känner jag bara, äntligen får jag ut och resa igen!!!!
 
Nu är årets första USA-resa bara ett par dagar bort.
Nu har nervositeten kommit smygande. Inte för själva resan. Den är inget att oroa sig över. Så fort jag kommit in i första planet försvinner all stress och oro ur mig. Utan det är allt som ska ske innan avresan.
Får inte glömma något tex pass och plånbok. Allt annat går att köpa men de är svåra att vara utan. Det som gör mig mest nervös är resan till Landvetter. Mycket kan hända så här års och med dåligt väder finns ju alltid risk att vi kommer för sent till flygplatsen och missar planet. Det gör mig helhispig. Kollar vädret miljoner gånger om dagen. Just nu ser det bra ut. 
Vi ska vara på flygplatsen senast halv fem på morgonen, så det kommer inte vara någon större trafik på 40an. Men halka kan ju ställa till det hela. Håller tummarna för att allt kommer att gå bra.
Längtar något sanslöst efter att få ut och resa. Älskar känslan som jag får av nyfiken förväntan när jag går i gången ut till planet. Då börjar resan på riktigt och jag vill bara ha mer och mer.