Igår kom tröttheten ifatt mig. BIG TIME!
Jag var helt förlamad av trötthet. Kändes som om kroppen vibrerade och ägde otaliga ton. Hasade mig ut med Eddie och sedan tillbringade jag dagen mestadels på soffan. Sov gjorde jag bara någon minut eller två. Mest låg jag bara och mådde dåligt. Hasade mig upp lite då och då, men allting var bara så otroligt jobbigt. Bara att röra tex en arm krävde energi jag inte hade.
Varje mil vi åkt och varje steg jag tagit och varje timma som var fel kändes i kroppen. Jag mådde illa, så trött var jag. Det kommer ta ett tag att återhämta mig från resan. Men, tack o lov, kommer inte varje dag vara förlamade av trötthet. Det kommer att gå upp och ner i flera veckor. Kan känna mig ganska bra men om jag försöker göra något ansträngande för hjärnan kommer tröttheten slå till fortare än under normala omständigheter.
Men all utmattning jag kommer känna efter resan är klart värt det hela. Utan mitt resande skulle jag inte stå ut.
 
Jag har alltid älskat att gå på bio. Från att jag var liten knodd som tittade på Emil och Griseknoen till dags datum då det har blivit lite mer action i filmerna.
Min förälskelse i biobesök har inte minskat det minsta med åldern, nästan tvärt om faktsiskt. Älskar att försvinna in i biomörkret och bara dras med i handlingen.
Funderar starkt på om jag skulle ta och göra en bioresa någonstans tex New York eller London eller bara stanna i Sverige och åka till Stockholm ett par dagar. Gå på bio tills ögonen blöder och kanske slänga in en musikal däremellan.
Gå på filmer jag aldrig hört talas om. Käka massor av popcorn. Försvinna in i biomörkrets härlighet och bara njuta. Roligt också att planera ihop besöken. Få tiderna att passa, se till så att det är tillräckligt mycket tid emellan filmer om jag behöver byta biograf. Får nog ta och göra det någon gång i sommar. Låter som en härlig resa.
Film är bäst på bio!
 
 
Vad det är underbart att ha en blogg och att folk faktiskt läser den!
För ett tag sedan efterlyste jag gallerväv på min blogg och nu har jag fått ett svar. En person hade läst mitt inlägg och gav mig ett tips om att det finns väv på ett svenskt företag som heter Tulips & Roses. Gallerväven kallades där för monostramalj och fanns in den storleken jag söker.
Blev helt överlycklig!!!! Jag har inte för alls längesedan använt min sista finmaskiga väv och hade lite sorg över detta. 
Har köpt på mig en skock stramalj, men den är inte riktigt så finmaskig och helt annorlunda att sy med. Blir mer sladdrig och tappar lätt formen. Monostramaljen var heller inte så speciellt dyr, så jag får ta och köpa på mig lite. 
Tack Eva för tipset!