Hade inte sett svanfamiljen på några dagar. Frågan blir alltid, var har de tagit vägen? Kommer de tillbaka? Älskar att se dem någonstans runt dammen. Men idag dök de upp igen. Nu är ungarna så stora att flygfärdigheten borde inte vara långt borta. Har dock ännu inte sett dem göra mera än flaxande på vingarna när de går på marken. Hoppas de stannar så länge att jag får se dem flyga.
Jag visste ju att den skulle komma förr eller senare. Det straffar sig alltid att ha roligt. Sedan har jag ju haft så mycket att göra sedan jag kom hem. Så det är direkt ingen överraskning att den totala utmattningen ha anlänt idag. Det går ett tag men sedan kommer den med förkrossande resultat. Det är bara att lyda och gå och lägga mig. Jag som skulle göra så mycket idag. Nåja, gräsmattan går ingenstans och äppelträden släpper ner mer frukter.
God natt.
Så var badrummet äntligen färdigt! Ja, nästan. Har dörr- och fönsterlister kvar. Väggarna är däremot färdigmålade. Så bra som jag kan. Det var för många moment för att jag skulle känna mig helt bekväm. Jag hoppas de blev bra. För bättre än så klarar jag inte.
Idag åkte alla mina prylar och hyllor in. Så ekar det inte längre i det lilla utrymmet. Tack o lov. Tyvärr hade jag inte fått fast spegeln ordenligt så den lossnade i en skruven och blev hängande på snedden. Detta innebar att lite saker åkte i golvet. Katten jag fått av syster gick sönder, tappade bland annat huvudet. Oops!
 
Letade ny krokar till handduken. Men hittade ingen liten utan bestämde mig för denna kroktavla istället. Men när jag skulle sätta upp den var den för stor bredvid spegeln. Så istället hängde jag den på annan vägg och använder den till att hänga upp annat på. Det blev bra det med :D