Den har varit färdig länge.
Började med den i december, på flyget till USA. Men har, eftersom den är en bröllopsgåva, tvingats att smyga med den i över ett halvår.
 
Eddie blev så färgstark och fin att jag kände mig tvingad att lägga till lite i ansiktet på Lova. Förstärka ögon och näsa. Hon försvann nästan. Men till slut kände jag mig nöjd.
 
Bilden, som jag själv tagit, är en absolut ögonblicksbild. Lyckades trycka av precis när Lova kramade om favoriten Eddut, som hon kallar honom. Snäll som han är står han ut med hennes släpande, dragande och kramande. Han älskar sin Lova.
 
Grattis Klas och Elin på bröllopsdagen.
På tur med Kerstin för att fika vid Habo gamla kyrka.
Fika, är det bästa Kerstin vet, jag gillar att ut och åka så vi fungerar bra ihop :D
Gott surdegsbröd med parmaskinka och ost, breddes efter att vi beställt, smakade gott. Det var precis lagom varmt utomhus.
Efter det goda fikat och mycket prat drog vi oss över till kyrkan. Den är verkligen speciell med alla sina målningar. Alla är väl inte sådär fina. Men varje liten yta är målad så att det blev mindre bra på en del ställen är väl att förlåta. Mer naket än man kan vänta sig i en kyrka och då menar jag inte stackars Jesus på korset iförd endast något om höfterna. Här finns lättklädda damer, och herrar!!!
Efter en kort runda inne i kyrkan gled vi vidare ner mot Jönköping. Stopp på alla möjliga butiker innan jag till slut hittade vad jag letade efter på Jula. Skam den som ger sig.
Det blev också ett sopp vid Rogberga Kyrka för att se om blommorna på Kerstins släktingars grav överlevt i värmen. Sedan lite matinhandling innan vi var hemma innanför bygränsen igen.
Tack Kerstin för en trevlig tur runt i bygden.
 
Var inte riktigt nöjd med Themistokles ögon. Han tittar inte åt samma håll som på bilden.
Så jag satte mig och ändrade lite på blänkaren i ögat. La om skuggorna i irisen. Det har inte gjort att han tittar åt rätt håll, bara att han ser lite mindre ilsk ut. Inte bra. Pilla upp och göra om...
Förändringen är inte jättestor men tillräckligt för att jag ska lägga märke till den och den stör mig. Mycket!!!!!

Gjorde en förändring på ögat. han tittar fortfarande inte dit han ska. Men ändringen blev bättre än den förra. Tror jag. Kan inte riktigt bestämma mig. Får tänka lite till. Hans ögon var ju det jag först fastnade för när jag såg 300;Rise of an Empire så därför vill jag, nej, MÅSTE jag få dem rätt!