Passade på att öva lite med selfiepinnen när jag var ute och gick med Eddie. Funkade riktigt bra. Jag har ju lite problem med kordinationen i händerna ibland. Då blir det lätt avigt att ta kort med kameran och jag är rädd att tappa den. Med selfiepinnen kändes det mycket säkrare.
Tog inte bara selfies utan helt vanliga bilder. Funkade hur bra som helst! 
Men det är klart lite skämmigt känns det att knalla runt med pinnen i näven. Även om det var ute i ensamheten i Bruket. 
 
 
 
Fick ett mail från Resia att ett av våra flyg i höst har dragits in och att vi erbjudits en ny flygtid. Förutom den nya restiden, så var det allt som stod i mailet. Lite sparsmakat tycker jag nog. Speciellt som att jag skulle bekräfta ändringen. Fick ringa och få lite svar innan jag tackade ja till ändringen.
Lite fascinerande att de ställer in ett flyg ett halvår i förväg. Men tack vare den inställningen så får vi en bättre resrutt. Innan skulle vi flyga från New York via Atlanta till Dallas. I Atlanta skulle vi få ett par timmars väntan innan nästa flyg. Nu kommer vi att få åka direkt till Dallas. Enda är väl att detta flyg går redan kvart över åtta på morgonen från JFK. Vi får hasa oss upp tidigt för att ta oss ut till flygplatsen. Men något som också är bra är att vi kommer till Dallas i lunchtid istället för värsta rusningstrafiken som var planen från början. 
Hittade bilder på hur mitt sovrum såg ut för ca 9 år sedan. Det har hänt lite sedan dess om man så säger. Jag har hunnit med nio USA-resor sedan jag flyttade till Bruket augusti 2007. 
Jag har burit hem otaliga prylar på de resorna. Fyllt upp väggarna med mängder med saker. Allt från sten, sand, muggar,  kläder och skor. Varje liten pryl är fylld med härliga minnen.
Från att fått plats på två byråer, har de ny svällt ut till varenda centimeter på väggarna. Det finns få ytor kvar att sätta något på. Jag älskar att ligga och titta på mina minnen. Kan komma ihåg platser, känslor, lukter och jag vet inte allt. Vill jag packa in ordentligt med prylar så kan jag fylla snedtaken också. Där finns lite plats för kort och annat som går att sätta fast med lutning. Har ju två resor att se fram emot i år och det kommer säkert att bli fler resor de kommande åren. Lite till kan jag säkert knö in...