Det händer lite i Bruket. Äntligen har den gamla sågen piffats upp. Hela brädfodringen på ena gaveln har bytts ut. Håkan Blom har sågat och spikat i några dagar.

Med risk för sitt eget liv har Håkan sprungit upp och ner för stegar. Det visade sig vara ström kvar i de gamla elledningarna. Något som Håkan upptäkte när han råkade stöta till en. Tack o lov skadade han sig inte. Men han fick tillkalla elektriker som fixade till felet.

Sven-Åke, Rose och jag har målat brädor på tvären och längden.
Håkan fick byta fönster på övervåningen då det gamla var så dåligt att det inte gick att rädda. Nu är det bara lite ny färg runt fönster och dörr som ska målas på sedan är det färdigt.
Fint har det blivit.
 
 
Tro det eller ej men jag har faktiskt lagat min bil alldeles själv!
Igår stannade min bil i Järsnärs på väg in till Jönsköping. Den gav liksom bara upp. OK, den har varit svårstartad en längre tid men den har aldrig krånglat under körning. Med hjälp av mina underbara bilspecialister Benny och Göran konstaterades det att det gnistrade på fel ställe.
Det var bara för mig att åka och köpa ny tändspole på Biltema idag. Tack Louise för att jag fick följa med till Jönköping.
Väl hemma igen lyckades jag byta spolen alldeles själv. Fick låna lite verktyg av Håkan, lånade bara verktyg inte hela honom. Lyckades också klura ut hur jag skulle komma åt muttrar som satt på konstigt ställe. Sedan var det bara att byta tändspole och nu fungerar bilen toppen igen.
Gud vad duktigt jag är!
Men OK, det är inte bra att visa att jag kan själv. Benny och Göran kan ju komma på att jag får fixa mer själv på bilen i framtiden. Inte bra... ;D
Gamla trasiga tändspolen.
Har egentligen inte plats att åka till USA igen. Kylskåpet är överfullt och jag har inte riktigt plats för ett nytt resehandarbet till :D Men det bryr jag mig inte om. Jag får väl ta och möblera om och köpa ett kylskåp till ;D