Vilken hysteriskt rolig kväll!
Aldrig trodde jag att jag skulle säga att Pernilla Wahlgren var toppen. Per Andersson är alltid otroligt härligt galen.
Var låtarna bättre än programledarna förra veckan var det tvärtom denna kväll. Låtmässigt var det inte mycket att hänga i gran. Gillade just ingen. 
 
1. Tess Merkel - Good Life **
Den svänger bra men gör inget större avtryck. Men röstade i andra omgången i ren desperation. Ville i alla fall rösta på någon. Det var attan hur mycket sånghjälp hon fick från sångare i kulissen.
 
2. Lovad - Allt Är Precis Likadant *
Kommer inte ihåg den alls. Blir alldeles distraherad av hur hårdsminkad hon var och hennes opererade överläpp. Passade inte alls ihop med balladen.
 
3. Efraim Leo - Best Of Me **
Det svänger men inget jag går igång på. Unga popkillar är inte min melodi. Fäster inte det minsta.
 
4. The Mamas - In The Middle **
De sjunger kanon men annars var det inget att hetsa upp sig över. Hoppas verkligen inte att folk tröströstar på dem i finalen. Det här var för slätt. Inte alls det härliga gunget som Move hade.
 
5. Sannex - All Inclusive -----
Årets sämsta låt. Det skulle vara rolig, tror jag, men kändes otroligt slät och ointressant. De hade behövt att vara utan instrumenten för att få liv i detta livlösa bidrag.
 
6. Clara Klingenström - Behöver Inte Dig Idag. **
Var helt desperat till låt nummer sex. Finns här ingen bra låt? Men hoppet tändes lite. Här var det lite riv. Clara gör den enkelt och bra.
 
7. Erik Saade - Every Minute **
Satte allt mitt hopp till Erik men vad besviken jag blev. Konstnärligt konstigt framförande och sången var så där. Inget jag blev lycklig över att höra. Tycker lite bättre om den när jag hört den några gånger men störs av alla konstiga rörelser han gör.
 
Nej, det här var Per-Nillas kväll. Deras kaosnummer var hysteriskt. "In med ungen!" Har tittat på det om och om igen idag. Får inte nog! Skrattar hysteriskt varje gång.
 
Nu har vi hört alla låtarna och jag tror att Tusse tar hem det hela. Jag håller på Dotter. Men The Mamas får inte vinna igen! Erik nummer är bara för konstigt. Det vill jag inte heller se som vinnare. Ej, heller Dannys tråkiga funk och billiga nummer. Anton själv har gjort att alla vet att han inte sjunger mycket.
Nej, må det blir Tusse eller Dotter!