Man ska aldrig läsa kommentarerna på Facebook.
Men jag kunde inte låta bli att läsa vad som skrivits när Filmstaden AB lade ut intervjuen om mig på sin Facebook-sida.
De flesta är trevliga, flera "hur har hon råd" och en del är lite åt det otrevliga hållet men bara en, tack o lov, är ett elakt påhopp.
Men flera helt okända för mig har försvarat mig. Det har hänt på flertalet kommentarer faktiskt. Som det här att hur har jag råd. Då skrev någon som svar att det kostar mer att röka.
 
En är dock otroligt konstig.
"Du är inte bättre än någon annan bara för att du varit på bio 103 gånger. Finns viktigare saker i livet än bio. LOL."
 
Var sa jag att jag tyckte att jag var bättre än någon annan och så det konstiga slutet med LOL, laugh out loud. Det passar liksom inte ihop med den första meningens påhopp.
Men även här har fler okända försvarat mig.
Känns så härligt att det finns trevliga människor där ute i cyber space.
 
Först tänkte jag svara på en del påhopp men det är ingen bra idé. Jag vill inte har mitt fullständiga namn någonstans. Men, som sagt, det var ju flera andra som försvarade mig så det behövde jag inte.
 
Många tycker det är roligt att jag gått så mycket på bio och andra skriver att de också gå mycket på bio och en grabb skrev att han nog varit på bio över 200 gånger i år. Där ligger jag i lä!
 
Det som dock varit värst är kommentarerna om hur det kommer sig att jag haft råd med det hela. Flera i olika inlägg har skrivit att jag har pensionärsrabatt! Inte att jag kanske har pensionärsrabbat, utan att jag har. Ser jag SÅÅÅÅ gammal ut på bilden?!!!!
Nu har jag visserligen pensionärsrabatt men bara för att jag är en sjuk stackars pensionär. INTE för att jag är ålderspensionär!!!!!
Hur kan de vara så elaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
 
Hur kan kan jag gå så mycket på bio? Hur har jag råd?
Först, jag älskar och har alltid älskat, att försvinna in i biomörkret. Att gå helt upp i filmen och glömma allt utanför biografens väggar. Här kan jag skratta, gråta, förfasas, känna spänning och bara må så underbart bra. Så har det varit sedan jag var liten lintott.
 
Hur jag har råd?
Det är min hobby och det finns säkert mängder med människor som lägger ännu mera pengar på sina hopbbys. Jag har inga barn eller barnbarn, jag röker inte, jag är inte ute och festar. 
På bio behöver jag inte klä upp mig och därför behöver jag inte en garderob full med finkläder. Jag sminkar mig inte heller.
 
Det finns massor av rabatter att få och eftersom jag känner personalen så bra så händer det att jag få gå gratis lite då och då och bara ibland betalar jag för popcornen och drickan.
 
Det man tycker om att göra har man inte några problem med att lägga pengar på. Så är det för de flesta människor. Det är jag säker på. 
 
Men varför människor har så ont av att jag går så mycket bio förstår jag inte. Det är inte, kul för dig, utan, hur KAN du gå så mycket. De riktigt förfasar sig och en del är mycket nedlåtande och då menar jag inte de på Facebook, utan det är folk som säger det till mig rakt upp i ansiktet.
 
Jag skulle aldrig hoppa på någon bara för att de gillar att göra något som jag inte gillar, tex röka, dricka drösvis med öl och sprit varje helg, titta på alla dessa dokusåpor som finns, fiska och massor av annat.
Så, varför är det så ok att hoppa på mig som älskar att gå på bio? Bara för att du inte gillar att göra något betyder det inte att det inte finns andra som gör det. Konstiga människor.
 
Men vad det än säger så kommer jag inte sluta att gå på bio. Kanske ännu en gång på en film bara för att reta upp någon istället.
 
FILM ÄR BÄST PÅ BIO!