Ringde till sköterskan på Neurologen idag.
Det var inte den jag mest pratar med, men hon var jättegullig också. Hon kunde inte riktigt förstå hur han resonerade när berättade för mig att jag inte har MS. Speciellt som det fortfarande står i min journal att jag har det.
Hon sa också att han kan vara väldigt hård i sin framtoning.
Hon undrade om jag skulle vilja besöka en annan läkare. Så jag  lugn och ro kan få prata om allt. Hon skulle be läkaren gå igenom min journal noga och se vad hon säger.
Kanske får en helt annan diagnos ;)
Så jag ska tillbaka till Neurologen i mitten på augusti. Den nya neurologen jag ska till ska vara jättegullig. Känns bra att veta. 
Så nu är det vara att vänta ett par veckor så får jag se vad hon säger.
Så glad att mina solrosor ute vid ladugårdsväggen blommar.
Förra årets svala sommar gjorde att de knappt inte ens fick knoppar. I år är det den totala motsatsen och nu har de äntligen börjat slå ut. Blir en härlig färgklick längs med tegelväggen.
Mina solrosor på balkongen har snart blommat över i värmen. Det har gått väldigt fort. Låter dem va så de börjar fröa och fåglarna få lite att äta. Roligt att titta på diverse småfåglar äta sig mätta
Hembygdsfesten börjar närma sig och det var dags att börja bygga upp alla stånden som ska vara till den gammaldags marknaden. Som är temat för årets fest den femte augusti.
Det var mycket brädor och skruvar att hålla reda på. Vi fick snabbt in rutiner och vi var ett härlgit gäng. Det skämtades mycket om stånd. En skock karlar och jag med min snuskiga fantasi var ingen bra kombination ;)
Vi fick in ett bra tempo och efter ca en och en halv timma hade vi satt upp sexton stånd utspridda över gräsmattan.
 
Samuel och Håkan hade tidigare varit där och bestämt var de olika stånden skulle stå. Jag la mig i det hela några gånger då jag såg att marken var alldeles för ojämn eller lutade för mycket. Det blev en hel del gnabbande om var och hur de skulle så. Men till slut var allt färdigt.
Stånden är lånade av Nässjö Kommun och flera hade passerat bäst föredatum för länge sedan. Tur så hade Andreas med sig snöre då skruvar saknades eller brädor var trasiga. Kommunen ska visst skänka bort dem efter festen och förhoppningsvis skaffa nya.
Siv och Ulla hade fixat med fika, korv och lite fikabröd. Vi lät oss väl smakas. Skönt med en paus i skuggan. Svettades som en galning i den stekande solen. Drack massor av vatten.
Till sist hjälptes vi åt att sätta ihop alla sofforna framför scenen. Vi var några stycken som fick en bra rutin, så det hela gick fort. Vi avslutade det hela med styrelsemöte.
Eftermiddagen och halva kvällen hade försvunnit i ett huj. Jag var rejält trött men det hela hade varit mycket roligt. 
Kvällen avslutade jag i regnet ute på balkongen där jag satt och tittade och lyssnade på åskan. Såg några rejält fina blixtar.