Haft en riktigt dålig dag idag. Var ett tag sedan sist som jag var sååå dålig. Kände mig inte allt för trött när jag gick upp men efter en tre kvart eller så blev jag akut dålig. Det var bara att gå och lägga sig igen. Sedan sov jag mig igenom Black Hawk Down och Black Swan med Nikkie tätt intill mig. Var som förlamad av trötthet men led samtidigt av svår ångest. Ingen bra kombination. Inget funkar, kroppen känns jätteseg  och tung och hjärnan klarar inte av att koncentrera sig. Bara studdsar runt. 
 
Framåt sen eftermiddag släpte tröttheten men då gick ångesten över till hysterisk rastlöshet istället. Hjärnan hänger dock fortfarande inte med så jag har liksom rusat runt lägenheten helt huvudlöst. Fixade lite mat som jag slängde i mig på två sekunder. Tog ett bad för att se om det kunde lugna ner mig för annars kommer jag ju aldrig somna inatt. Blev marginelt lugnare. Armarna känns skakiga och "nervösa". För när jag har okordination i händerna är det egentligen inte i händerna det sitter utan i överarmarna. Det känns som om de inte sitter fast ordenligt. Som en dåligt åtdragen sprattelgubbe liksom. Jobbigt värre.
 
Har olika sorters trötthet. Givetvis lika jobbiga men vissa är svårare att så ut med än andra. Sådan trötthet jag hade idag är värst. Känns som jag väger ett ton. Har svårt för att röra mig, är tämligen vinglig. Får nästan panik om jag inte har möjlighet att lägga mig ner omgående. Kan somna om jag har tur.
 
Ibland kan det kännas som om något trycker på hjärnan. Då är det också bara att gå och lägga sig. Men det är inte alltid att jag somnar. Jobbigt eftersom jag inte kan hålla mig uppe. Känner mig yr och disorienterad om jag försöker. Ligger mest i någonslag halvkoma. Kan inte koncentrera mig så mycket att jag kan läsa.
 
Vissar gånger känns det som om hjärnan kokar. Då är det bara horisontalläge som gäller. Då kan jag sova bort flera timmar. Men det är inte säkert att jag känner mig piggare när jag till slut vaknar. Går som en zombie till läggdags och då kan jag sova ytterligare 9-10 timmar.
 
Ibland känns det som om kroppen vibrerar. Tröttar ut, men jag kan hålla mig uppe, även om det går tämligen långsamt.
 
Har tabletter mot tröttheten men de gör mig till en överaktiv galning. Far runt som ett skållat troll. Men det är bara kroppen som är pigg, hjärnan hinner inte med. Nästan omöjligt att sova på natten trots att jag bara tar en tredjedels tablett. Ibland har jag fått extremt svår ångest. Tar dem bara i yttersta nödfall.
 
Det som irriterade mäkta idag är att jag ofta är sängliggande de dagarna som det är bra väder ute. Är det vädret som gör att mig dålig mån tro? När det regnar, snöar och är allmänt otrevligt ute mår jag ofta bättre. Irriterande.
 
 
 
Om jag skulle ta och börja signera silverarmand. Mitt ena armand har gått sönder och jag har fått hänga undan det. Brukar, av någon konstig anledning, vet inte varför, har ett par, minst, armand på mig. Jag tar aldrig av dem. De brukar sitta på tills de trillar av själva. Konstigt nog har jag aldrig förlorat något. Jag har alltid märkt eller hittat dem när de trilat av.
I Stockholm sökte jag nu ett nytt armband till lagom penning. Det visade sig vara svårt. Inte för att de var för dyra utan för att armbandsdesignen har inte ändrats ett smack de senaste 10-15 åren. På Guldfynd har jag nästan ägt alla de olika armbanden de har till lagom pris. Det är helt otroligt! Finns det verkligen ingen som vill skapa nya armband? För det måste väl finnas fler sorter att skapa? Konstigt.
 
När jag tittade på armband på ett Guldfynd i Stockholm så blev expiditen näsant förnärmad när jag sa att jag aldrig tog av mig dem. De brukar hålla i ett par år eller tre som det jag har på mig och köpte i Fort Worth, Texas 2010. Borde inte hon blivit glad över att jag köper så "ofta"? Konstiga människa, är inte säker på att jag köpt något av henne även om jag hittat något nytt. Hon var bara för stroppig.
 
Får leta vidare...
Decafinated eller teinfritt som vi säger på svenska är något jag har svårt att hitta i Sverige. I Saluhallen i Göteborg säljer de svart ceylonte teinfritt. Men helst vill jag ha Earl Grey, mitt favorit te. Det brukar jag köpa på mig vid varje USA-besök. Men de få påsarna räckar aldrig speciellt länge. Köpte förra året ifrån amazon.co.uk men har inte lyckats beställa något i år. Antingen är det för att säljaren inte skickar utanför Storbrittanien eller så har EU ändrat importlagar. Jag vet inte. Sökte på nätet efter teinfrittsäljare i Stockholm och hittade då The English Shop i Söderhallarna.
De hade inget Earl Grey men ett te som hette Decafinated Evening Tea. Jag köpte på mig en skock. Det är likt Earl Grey smaksatt med bergamot. Men då man känner bergamotsmaken väl i Earl Grey så har de nog bara gått förbi tebladen och fläktat lite när de smaksatt Evening Tea. Helt Ok, nästan för mild smak, inget Earl Grey precis. Men det är bättre än inget. Jag sörplar i mig stora mängder te varje dag och har lite svårt att konstant drick te med tein. Min MS gör att jag inte alltid kan hålla tätt och tein, likt koffein, är ju urindrivande. Men att avstå från te finns inte. Speciellt nu på på vintern. Så det är bara att kämpa vidare med att hitta Earl Grey. Hoppet står nu till en som just nu tillbingar en längre tid i London :D