Jag älskar att prata om mina broderier. Så när en släkting till en bekant, som hade hittat mina handarbeten på Ingalills Handarbetshistoria på Facebook. Undrade om han fick komma och titta på dem, sa jag givetvis ja.
i en och en halv timma visade jag runt dem i min lägenhet. Jag har massa att prata om. Bubblar nästan över av lycka för att få visa och prata om mina arbeten.
Medan barnbarnet satte och gjorde fina kaligrafier, visade jag runt herr och fru i lägenheten. Vi hade jättetrevligt och tiden gick snabbt. Det var nästan med sorg som jag sa hej då.
Hoppas vi träffas igen.
 
Pelmas och jag har redan planerat in nästa års USA-resa. Den blir med all säkerhet i augusti.
Men var ska vi ta vägen? 
Jag har tittat på att göra en resa från nationalpark till nationalpark, så där runt 17 stycken i typ 9 stater. Många mil skulle det bli, men Pelmas körde 771 mil på årets resa och skulle nog inte ha några problem med att köra några till på denna. 
 
Har dock lite dåligt samvete över min planering. Pelmas skulle gärna åka till Nashville. Jag har inget emot att åka dit igen, ett trevligt ställe. Problemet är bara vad vi skulle göra mera? De omgivande staterna är inte så speciella som de som ligger i Klippigabergen. Det är lite för likt hemma för att jag ska vara nöjd. Ska jag resa till USA igen och igen, vill jag att det ska vara stor skillnad från hemma. Väster ut i USA är naturen så egenartad och fantastisk att det känns som om att köra i en enorm nationalpark. Man tappar hakan var man än tittar. Det är det jag älskar med USA.
 
Det är bra att skriva på sin blogg när man vill ha inspiration. 
Kusinvitamin hade läst mitt inlägg om vad jag kunde tänkas hitta på att sy inäst. Hon hade många bra förslag, men jag kände att många var lite för detaljerade. Mitt huvud klarar inte av det numera. Men ett förslag gick jag igång på gamla Coca Cola-bilder. Letade och letade, men hittade ingen jag verkligen gillade. Gick över att titta på gamla reklambilder och  till slut hittade jag bilden på Rosie The Riveter - We Can Do It. Reklamen som fanns under andra världskriget i USA, då de ville få kvinnor till att arbeta i fabrikerna.
Gillar den bilden skarpt och har köpt ett par T-shirtar med bilden på. Så varför inte sy den också!
Den kan bli starten på något roligt!!
Tack kusin för idéerna!!!