Så var det dags för årets Internationella Matmarknad i Jönköping. 
Älskar att gå fram o tillbaka mellan stånden och titta, lukta och njuta. Det är ett anfall av dofter för näsan och färger för ögat. 
 
Har inte sett föregående år att se haft mindre portioner, men i år hade det i alla fall. Set gjorde att jag valde två olika rätter. Några slags friterade, tror jag, rulader från Polen och kyckling i dijonsenap från Frankrike. Båda var otroligt goda och jag blev totalt övermätt. Men det var det värt. 
 
 
Sedan blev det två biobesök, Terminator Genisys och She's funnit tjat way. 
Terminator var förvånansvärt bra med Arbold i god form. She's funny that way var otroligt charmig. 
 
 
Sen styrde jag stegen tillbaka till matmarknaden för att äta lite till. Den här vändan blev det en australiensk kängeruburgare. Väldigt gott kött, mer smak på än krokodilburgaren jag åt för ett par år sedan på marknaden. 
Det blev allt igenom lyckad eftermiddag. God mat och bra filmer, Jippi!
 Så kom Alaskaresan ifatt mig med buller och bång.
Efter att sovit nästan elva timmar så kan man ju tycka att det skulle räcka, men icke. Vaknade inte förrän kvart över nio och hasade mig upp vid tio. Men jag hade inte varit uppe länge förrän jag fick gå och lägga mig igen. Orkade bara busa lite med Winston innan jag fick inta ryggläge. 
Så har jag spenderat nästan hela dagen. Bara varit uppe kortare stunder, men hela tiden tvingats lägga mig igen. Känner mig inte så jättedålig när jag ligger, men så fort jag sätter upp huvudet så blir trycket i hjärnan alldeles för stort och jag måste lägga mig igen. Så jobbigt.
Har sovit lite men mest har jag tittat på naturprogram och lekt med telefonen. Det har varit en lång dag. Winston har också varit ovanligt trött. Han gick och la sig ungefär samtidigt som jag och han har inte kommit upp ännu. Har hälsat på en enda gång, som han brukar göra när jag ligger och vilar på dagarna.
Nu är klockan nästan arton och jag känner mig äntligen någonlunda vettig och tänkte ta mig en tur runt dammen. Måste komma ut och känna lite luft, i alla fall en kort stund.
Tog mig en promenad med kamera istället för Eddie. Gick åt Frövik och där går det kor på ängarna ibland, som omöjliggör en tur med voven. 
 
Det blommar för fullt uti naturen. Blommor i massor så långt ögat når.
 
 
Det var varmt och härligt men väldigt mulet.
 
 
Det år gott om nattvioler i år. De finns överallt i dikena.
 
 
Jag gick inte många steg utan att fotografera. Av med stavarna och fram med kameran.
 
 
Men det är klart, lite saknade jag allt hunden. Han är ju ett sånt härligt energipiller att ha med.
 
 
Fast han hade blivit tokig på allt mitt fotograferande.