... förrän man hoppat över ån. Vilket jag gjorde tydligen. I nästan två dagar fungerade datorn felfritt sen var det dags igen. Suck! Nu lämnar jag in den på Media Markt så får de titta på den och se vad som felas. För jag vågar inte hålla på med alla de här felmeddelanden hur länge som helst. Vill ju inte att datorn ska packa ihop totalt. Enda sura är att den kommer vara hemifrån rätt så länge. Vad ska jag hitta på under tiden? Blir ju helt handlingsförlamad när inte datorn fungerar ;)
Konstigt är att den fungerar på förmiddagarna men när eftermiddag och kväll nalkas då har den gjort sitt. Udda.
Men, men det är bara att bita i det sura äpplet och lämna in den till doktorn. Det är ju viktigt att min lilla älsking blir frisk igen.
Nu har jag hittat felet på datorn. Hoppas jag i alla fall. Jag håller tummarna. Den har fungerat felfritt hela eftermiddagen nu. Tittat på Friidrotts-EM på SVT Play utan minsta störning.
På alla felmeddelande jag fått när datorn stängt av sig stod det något om en USB-port. Eftersom jag upptäkte att problemen kom när jag höll på med min nya kamera. Så trodde jag att det blivit fel i programmet som följer med kameran. Men när jag tagit bort det kvarstod problemet. När jag idag till slut lyckades ta mig in normalt och han jobba med datorn några minuter innan den stängde igen hann jag upptäcka att det fanns en USB-port som tillhörde kameran också. Precis när jag tagit bort den ständes datorn av men när jag efter en stund startade om den har den sedan fungerat helt utan problem.
Men, men... än vågar jag inte slappna av. Hoppas verkligen att det var felet. För jag orkar bara inte lämna in den till Media Markt eller tvinga på den på Data-Magnus. JAG VILL HA DEN HEMMA!!!! Fullt fungerande. Kan inte leva utan min dator. Har ioförsig fått massor av annat gjort. Bakat massor av kakor så mamma blev lycklig när jag var där och lämnade av en skock. Så inget ont utan att det har något gott med sig!
Senaste dagarna har flera maskiner i min närhet krånglat mest hela tiden. Är det mig det är fel på? Är det jag som "sänder" ut dåliga vibbar som gör att de inte kan fungera som de ska.
Datorn har krånglat sedan i helgen och ibland fungerar den inte alls. Detta inträffar för det mesta på kvällarna, konstigt nog. För på förmiddagarna fungerar den helt felfritt. Men kom kvällen när jag verkligen behöver den, då är det stört omöjligt för mig att få igång den. Felmeddelande på felmeddelande. Försökte härom natten göra en systemåterställning. Men det gick inte efter 12 timmar hade den bara gått igenom 2%. Men när jag sedan stängde om den och startade om fungerade den felfritt. Tills kvällen kom. Då var det kört igen.

Gräsklipparen krånglar också. Gräset växer och gräsklipparen säger inte ett knyst. I dagarna två har först Benny ensam och nästa kväll tillsammans med Sven-Åke försökt laga den. Bytt delar utan att lyckas. Till slut har de tjuvkopplat den och då lyckades de få den att starta.
Klipparen har ett litet säkerhetssystem som gör att jag måste sitta på stolen för att kunna starta den och så fort jag lyfter på ändan stängs den av. Inte så nu, nu får jag inte sitta på stolen när den startas utan stå bredvid.
Men det gör inget för nu ska jag ut och klippa det överlånga gräset. Hoppas att den håller igång så jag hinner klippa allt gräset. Det tar ju dock tre timmar.

Sedan hoppas jag att jag får igång datorn igen när eftermiddagen närmar sig.

Imorgon ska jag besikta bilen. Ytterligare en maskin som inte fungerar som den ska. Är det mig det är fel på?