Det bara några få dagar men nu är den färdig. Snabb och enkel. Kändes bra och jag fick tillbaka energin att sy de andra. Åtminstone den som snart är färdig.
Till denna blev jag inspirerad av en scen i Noah, när han står i siluett mot vacker solnedgång. Men jag ville givetvis inte ha honom utan letade reda på en bild på ett par cowboys. Sedan sydde jag bara med de garner jag hade väldigt mycket av. Eftersom jag sytt tavla i den grova väven blir hästarna och dess ryttare lite roliga. Men jag tar det. Det var härligt att bara sitta och monotont sy. Slappna av och tänka på annat. Få idéer om nya handarbeten.
 

Del tre av Inför Eurovision blev en trevlig timma tack vare Christer Lindarw och Charlotte Perrelli. Låtarna pendlade mellan skräp och bra låtar.
 
SCHWIEZ - Sebalter - Hunter of Stars *
Det svänger men jag glömde visst popcornen så jag går och hämtar dem.
 
MAKEDONIEN - Tijana Dapcevic - To The Stars **
Bra ös men hon är så jobbig att titta på. Koncentrerar mig hellre på popcornen.
 
GEORGIEN - The Shin & Mariko - Three Minutes to Earth -
Helt sinnessjuk! Låter som några stycken människor inte kunde samsas om vilken låt de skulle spela så de spelar var sin. Samtidigt! Behöver nog gå på toa när jag tänker efter.
 
NORGE - Carl-Espen - Silent Storm ****
Äntligen något bra! Otroligt fin ballad. En klar favorit. Det enda jag har emot den är att hans röst är lite för nasal för min smak.
 
POLEN - Donatan & Cleo - Slavic Girls *
Åter en låt med konstig blandning. Moderna rytmer blandas ryckigt med inhemsk gammeldans. Behöver något att dricka till popcornen.
 
ÖSTERRIKE - Conchita Wurst - Rise like a Phoenix ***
Den Bondballad är jättebra men han/den/det/hen kommer ivägen för låten. Förstår inte alls detta med att se ut som skäggiga damen. Men det är klart kan en karl föda fram en kvinna, Rumäniens bidrag från förra året, så kan väl en karl se ut som en kvinna och man samtidigt i år. Men  jag blir så trött på detta eviga tjatet om hen om att inget får vara det ena eller det andra.
 
MALTA - Firelight - Comming Home ****
Kanonbra låt. Känns som om jag skulle kunna höra den här om sisådär en tio år och fortfarande känna: Oh vad bra! Bra driv och medryckande. Enda är att den får mig att tänka på Danmarks Olsen Brothers från 2000. Inte på något dåligt vis. Men hans röst låter lite Olsen.
 
VITRYSSLAND - TEO - Cheesecake *
Visst, det gungar bra men jag gillar inte ostkaka.
 
IRLAND - Can-Linn Featuring Kasey Smith - Heartbeat **
Habil låt som varken säger det ena eller det andra. Inte dålig, gungar på bra, men lite mellanmjölksaktig. Kan det ha att göra med att en svensk varit med och skrivit låten?
 
GREKLAND - Freaky Fortune Feat. Riskykidd - Rise Up **
Modernt och svängigt men efter ett tag känns de grekiska instrumentinslagen otroligt tjatiga. Är den verkligen bara tre minuter?
 
Favoriterna Malta och Norge bara måste gå till final. Tyvärr finns det väl en chans att Carl-Espen kan låta illa live. Slipper jag titta så hoppas jag på Österrike men samtidigt vill jag inte ha den i final. Raka dig karl, du är ju jättesnygg som kvinna!
 

Kände för en dag på stan i Jönköping. Så när Sara passande nog jobbade mellan ca 15-21 så passade jag på att följa med för lite shopping och bio. 

Behövde lite nya skor. Jag är ingen sådan som har garderoben full med skor utan använder skon jag köpt tills den är utsliten. Nu hade tre sorters blivit utslitna ungefär samtidigt. Ok, sandalerna är inte utslitna med lite svåra att gå i numera. De hade massor av skir som passade mig på Skopunkten för en gångs skull. Hittade snygga stadiga sandaler, inomhusskor och ett par helt okej utomhusskor. Inga direkta gympaskor men inga som gör något att jag går med dem ute i skogen. Tre par skor för 548 kr tycker jag är väldigt bra. 
Träffat flertalet kollegor. Så det har blivit mycket under eftermiddagen. Ett par kände igen mig i bussen. Räknar inte med det numera. Det är ju trots allt snart fyra år sedan jag tvingades ge upp. Alltid lika roligt när man ser igenkännande i deras ögon. 
Att skicka iväg ett paket på posten är inte enkelt numera. Trodde de höll på med sådant på Coop, A6. Men icke. Var tvungen att ta mig ut till ICA Maxi.  Dör var kön väldigt lång. Men till slut fick jag lämna in paketet. Bara hoppas att allt är betalt och ifyllt rätt. 
Sedan blev sushi och nu ska jag avsluta Jönköpingsbesöket med bio.