Kan Edward af Sillén någonsin göra fel?
Det verkar inte så. Han gör kanonbra filmer, En Del Av Mitt Hjärta, regi, En Underbar Jälva Jul, manus och också manus till otaliga Melodifestivaler och Eurovision Song Contest 2013 och och helt sanslöst bra 2016.
Han lyckades även på bara några veckor slänga ihop Sveriges 12 till något riktigt bra. Bäst är givetvis att han också kommenterar under vykorten som de tagit från gamla ESC. Han har ovanpå allt annat också en otroligt bra röst och precis lagom mycket ironi. 
Älskar honom!
I brist på den riktiga Eurovision Song Contest så blev det ett riktigt trevligt program. Vykorten, sångerna och så Sarah Dawn Finer som också alltid är så vansinnigt bra. Älskar henne också. Snyggt att de började med att Dotter sjöng förra årets ESC-vinnare Arcade men när hon gick över till sin egen Bulletproof hörde man klart och tydligt att den var gjort för hennes röst. Snyggt ihop med Sarah Dawn Finer.
Roligt att få se mellanakter från 2016 års fantastiska Eurovision. The Mamas sjunger fantastisk och deras nya låt var jättebra.
Det enda som blev lite jaha, var röstningen. Den var över alldeles för fort och blev därför inte spännande någonstans. Island är inte min påse alls men kul att de vann och att både jury och folket var överens. Blev dock lite förvånad att Malta kom tvåa. Den har det inte pratats mycket om. Men det är en bra och medryckande sång.
Nu har Eurovision något slags show på lördag och sedan är det bara att vänta på att Melodifestivalen drar igång igen i februari nästa år.
 

Kommentera

Publiceras ej