Nu har jag äntligen fått tummen ur och dammat alla mina minnes prylar i sovrummet/museet.
Det tar timmar att noga damma varenda liten pryl. Jag har verkligen plockat med ofantligt med prylar genom åren.
Jag har mängder, många, många mer än på bilden, med muggar. Jag kan nästan säga att jag har en fixering när det gäller att plocka med mig muggar från alla möjliga ställen. Det är en skock från diverse kasinon i Las Vegas, från lite restauranger, men flest kommer från mackar längs med resans väg.
Älskar varje liten pryl. Alla har ett minne fastsatt till dem. Det lilla shotsglaset är köpt på en mack precis mot gräsen till Georgia. 
2001 hade jag mängder med sand med mig hem. En tulltjänsteman på flygplatsen i Orlando undrade om allt var sand, när jag skulle checka in väskan. Ja, sa jag lyckligt.Hade plockat med mig lite varstans, inte bara på stränder.
Den fina, fina vagnen är köpt på Frontier Village i Jamestown, North Dakota. Den var så fin och detaljerad, hjulen rullar och den är ledad, att jag inte kunde låta bli den. 
För att inte tala om alla snäckor jag släpat hem från Florida! Ett år skulle jag fått sanslös övervikt, kostnad $450, om inte incheckningskarln varit så trevlig och skippat det. Det myllrade med snäckor på stränderna 2005 på grund av två orkaner som gått in över land i Florida. Började nästan hyperventilera när jag såg alla stora snäckor. Men oj vad de vägde!
Det tar tid att damma allt men samtidigt är det roligt. Eftersom minnena flödar över mig. Men det tar sin lilla tid, över två timmar och huvudet har mycket att ta in. Nu är det gjort och det känns väldigt bra. Har behövts länge, länge. Prylarna vid sängen var sanslöst dammiga. Svartbjörnen var mer grå än svart.
Platsbrist har gjort att jag numera inte kan köpa med mig så mycket prylar och plocka på mig så mycket snäckor, sten, grenar, kottar och jag vet inte vad. Lite tråkigt med också bra för ekonomin och storleken på resväskan.
Det är underbart att resa!