Under lördagen var jag hos OC Canlde i Hudaryd och viasde lite av mina arbeten.
I några dagar fanns det massor av saker att titta på och göra i området. Det hela gick under titeln Turista Hemma. 
Bästa bästisens systerdotter har ett ljustillverkningsföretag i Hudaryd. Hon hade sin butik öppen och hade också samlat ihop några till. Det såldes smycken, betongkonst, begagnade barnkläder och lite loppis. Har fanns också en hoppborg och en mekanisk tjur och möjlighet att köpa fika i Småländska Saloonen.
I den stekande solen längs med en garagevägg visade jag glatt mina broderier. Var lagom knallröd när det hela var över.
Det kanske inte var packat med folk men en liten stadig ström av folk gjorde att det aldrig blev tråkigt. Det är alltid roligt att få prata om det jag brinner för. Fick även prata lite lagom mycket USA, då jag hade flera av mina resekollage. En grabb älskade också att resa runt i det stora landet i väst. Reste på ungefär samma sätt som jag. Vi blev överlyck att obehindrat kunna prata USA med varandra. Inte alltid lätt att hitta någon som gillar att lyssna. Vi kom igång som bara den.
Jag hjälpte också bästa bästisen att sälja lite. Hon måste vara den sämsta säljaren som finns då hon gärna talar om för kunder att de inte behöver just den prylen. Jag lyckades sälja flera av hennes loppisprylar. Utan för att sitta vid hennes bord. Vi skulle bytt plats så hade jag sålt det mesta ;)
Bästa bästisen ena svåger hade oehört svårt att förstå att jag var där och inget sålde, bara visade mina alster. Han har varit säljare i herrans massa år och för honom finns bara sälja, sälja, sälja. Men han gav mig en bra idé när det gäller mina broderier av Kronprinsessan Victoria. Otroligt många är det genom åren som tycker att jag ska ge tavlan av Kronprinsessan till henne. Det vägrar jag konstant! Jag kan inte skiljas från mitt lilla mästerverk. Älskar den så.
Men bästissvågern tycket istället att jag skulle att jag skulle testemtera dem till henne. Låter som en väldigt bra idé! Då kan hon få den och de andra tre när jag inte längre behöver dem.
Efter en rolig och stekhet dag packade vi ihop våra saker vid femtiden. Bästa bästisen hade glömt att jag skulle åka hem med henne. Så hon planerade att åka till Grännaberget med sina systrar och svågrar. Då hennes alldeles egen bonde hade fullt upp med höet, gav jag henne två val. Antingen kör du hem mig eller så följer jag med istället för sambon. Valet var inte svårt. Jag fick följa med till Grännaberget för goda smörgåsar.
Det blev en härlig avslutning på en jätterolig dag.