BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE
Det börjar så lovande och så slutar det så katastrofalt.
Det börjar i slutet på Man of Steel. Hjälten, Superman, bankar skiten ut skurken, Zod, i all  evighet. Mängder med byggnader förstörs. Utan minsta tanke på vad som händer med dem i husen.
Bruce Wayne står och ser allt hända. Han äger ett av husen som förstörs och vänner dör. Andra människor skadas svårt. Det är till en början riktigt intressant och helt ok, när Batman och flera andra menar på att Superman är ingen hjälte. Många oskyldiga dör när han räddar världen. 
Ben Affleck är bra nertonad som Bruce Wayne, Henry Cavill passar ganska så bra som supermänniskan Superman, men Gal Gadot är helt bortkastad i rollen som Wonder Woman. Henne tappar de bort större delen av filmen. Hon får bara lite större tid i filmen i det gräsliga slutet.
I början påpekar de om igen om alla oskyldiga som dör och allt som förstörs. Sedan kommer det sanslöst överdrivna slutet. Där de också slänger in en helt onödig utomgjording som skurk. Hade räckt bra med den lätt irriterande Lex Luthor. De förstör byggnad efter byggnad. Men rättfärdigar det hela med att Gotham Citys hamn är öde så här på natten. Inte en kotte i hela hamnen? Verkligen! Det förstör en enorm mängd byggnader. Vem betalar för dessa byggnader? Går det ens att försäkra hus i Metropolis och Gotham City?  Hade jag varit folk i dessa städer hade jag stämt skiten ur Batman och Superman eller flyttat. 
Synd med så överdrivet och onödigt slut på helt ok film. Zack Snyder skulle verkligen behöva tona ner sina filmer något. Större och skränigare är inte alltid bättre.
SPOILER ALLERT!
Sämsta scenen är dock när Batman går från att verkligen HATA Superman till att hjälpa honom. För att bådas mödrar heter Martha? Really????