Så var Hawaii 2016 färdig.
Det var lite annorlunda att arbeta med den tjockare väven. Stygnen har blivit bulligare, vilket i vissa lägen är snyggt, men som i andra blir lite för luddigt. Men lite detaljer har det blivit. Den har tagit ungefär en och en halv månad att sy. Nollan gick i ett nafs, enklare. Där valde jag solnedgång från min födelsedag. På femman har jag fått med lite av det som gjorde stort avtryck på resan. Skallerormens skallra, helikopterresan på min födelsedag, USS Missouri, vackra väldoftande blommor från Hawaii, Texassolnedgång och vattentornet hos Aubrey och Virginia och till sist vackra USS Arizonas minnesplats.
Funderade på hur jag ska placera siffrorna. Överlappande eller precis bredvid varandra. Valde till slut överlappande. De ligger nu på torkning men måste också sys ihop. Väven är tjockare och därför också något tyngre än vanligt.
Nu ska jag fundera på vad mitt nästa arbete ska bli. De som ligger på tur, ett par hus tex har jag inga bilder på än. Har en enklare idé att göra så länge. Ibland är det väldigt skönt att bara sitta och sy montont upp och ner i väven.