Det är verkligen svampår i år!
Gav mig ut för att gå och kanske hitta lite mer kantareller och hittade gjorde jag. I massor!
Alla mina vanliga svampställen var fulla med svamp. När jag verkligen började titta mig omkring hittade jag svamp under mossan lite här och var.
De har gallrat ur det stora svampstället och jag var lite orolig över att det skulle påverka svampväxten men icke. Det var bara att lyfta på grenarna så dök det upp kantareller överallt. Kassen blev snabbt full.
På vägen hem tog jag en tog jag en liten avvikare till ett ställe som jag hittade massor av svamp för flera år sedan men sedan inte haft någon svamp. 
Nu var kantarellerna tillbaka i mängder! Jag fick nästan panik över hur mycket svamp det var. Överallt. Jag plockade och plockade. Kassen blev så tung att den gick sönder. Fick knyta ihop den för att få med mig all svamp hem.
Vågade inte titta mig omkring efter mer. Får går tillbaka imorgon igen. 
Jag var garanterat ensam om att hitta denna kantarellplats för svamparna var stora och här fanns inga tecken över huvudtaget på att någon annan varit här under säsongen.
När jag kom hem vägde jag den stackars sargade påsen och all svampen vägde 2.6 kg. Ett kilo mer än vad jag hittade när jag var ute sist.