Jag vet inte vad det är med min katt och det högra hörnet inne i sovrummet. Förutom ett besök härom morgonen så har han inte brytt sig om sekretären det minsta sedan jag flyttade den. Däremot är han och bökar i lådorna som numera står där. Så fort han inte får den uppmärksamheten vill ha när jag ligger i sängen är han där och flyttar runt på dem. Tack o lov har han lugnat ner sig och detta händer inte varje kväll eller morgon.
Ingen av mina katter har gillat när jag möblerar om, vanedjur som de är. Mysiga sovplatser med koll över lägenheten försvinner i en möbelförflyttning.
Så blev det till en början för Winston när jag flyttade fåtöljen från fönstret till sänggaveln. Där hade han koll på om matte rörde på sig vare hon satt vid skrivbordet, låg i dagbädden eller satt vid syhörnan. Men så försvann utsiktsplatsen och han hade svårt att hitta ny.
 
När jag flyttade in lite grejer i garderoben hittade jag hans elementsäng, eller vad man nu kallar grejen man hänger upp på elementet som han kan ligga i. Hade den till en början hängandes på elementet i köket men han brydde sig inte. Ingen bra plats men jag hade inget element i övrigt ledigt. Plockade bort den för att några veckor sedan plocka fram den igen men fick inte fast den ordenligt på elementet så den blev liggande på golvet där Winston började ligga på den.
Gjorde nytt försök med att få fast den på elementet. Lyckades och vips har gosekatten börjat ligga i den på eftermiddagar och kvällar. Dagtid ligger han på soffan i balsalen. Där har han koll över både köket och kontoret.
 
Han är så mysig den lilla ullbollen.