Vill man få sig ett rejält härligt skratt eller tio, ska man titta på Graham Norton Show. Finns på SVT Play och Youtube.
Han har en helt otrolig förmåga att få fram det bästa ur sina gäster. Han har precis rätt sorts ironi för att aldrig kännas dryg och elak. Bara genuint trevlig. Det finns ingen gräns för vad de kan tala om och det kan bli väldigt öppenhjärtligt ibland. Det kan bli otroligt snuskigt, vilket chockar många av hans amerikanska gäster. De är vana vid att det finns otroligt mycket som man inte får säga i teve. Ibland verkar de helt befriade när de inte behöver tänka sig för innan de talar. Alla ger ett intryck av att det tycker det är roligt att vara där. Stjärnor som jag alltid tyckt verkat rätt dryga får skina och visa sina bästa sidor. Blir alltid lika glatt överraskad.
Det mesta är så otroligt roligt och jag kan bara inte sluta titta. Alla säsongerna finns på Youtube och jag kan bli sittande och titta på show efter show, timma efter timma eller väldigt ofta på de roligaste klippen från alla säsongerna. Skrattar alltid otroligt mycket. Ibland nästan till tårarna rinner.
Behöver man ett rikgtigt rejält hjärtligt skatt. Känner man sig nere och deppig och behöver piggas upp. Ja, då ska man titta på Graham Norton Show!
Bästa talkshowen.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej