Oh du älskade utter!
Har inte sett han på några dagar men idag hittade jag honom i systers damm. Han hade fullt upp med att käka kräftor och brydde sig inte så där jättemycket om mig.
Jag tog massor av kort och filmer. Önskar verkligen att jag hade en bättre kamera. Vilka bilder jag fått. För det går att komma honom riktigt nära. Han tittar lite när jag rör på mig men står jag bara still fortsätter han som ingenting. 
Pappa dök upp och efter en kort stund hoppade han ner i vattnet. Men pappa hann se honom.
Abbe ville också ta en närmare titt men jag stoppade honom. När vi varit ute på promenad en stund var uttern fortfarande kvar. Så när jag släppt in Abbe gick jag ner till dammen igen. Då blev det tydligen dags för lite paus och utten gick upp på kanten och rullade ihop sig som en katt i gräset. Han var så söt att jag nästan smälte.
Det är helt otroligt att han verkar känna sig så trygg. När jag flyttade på mig lite tittade han upp men stod jag bara still brydde han sig inte. Till slut var jag iskall om fingrarna och kände att jag var tvungen att gå. Då gled han ner i vattnet igen. Det är så gulligt när han simmar strax under ytan. Då kommer vattenbubblor upp och det går att följa hans simning. 
Jag älskar uttern!!!!!!!!
 

Kommentera

Publiceras ej