Vad mycket roligt man kan hitta när man börjar leta i sina samlingar!
Går igenom hyllor och skåp för att ta en titt på vad jag kan slänga och vad jag ska spara. Går det att skanna in det så gör jag det.
I en pärm hittade jag mängder med klippdockor som jag ritat från när jag var i tonåren.
Jag ritade jämt och ständigt.
Hade till slut en skokartong full.
Någon gång i tjugoårsålderm, tror jag det var, så klistrade jag in många av dem i en pärm. De första täckte jag med plast men det var otroligt jobbigt att få den självhäftande plasten att fastna rätt så efter ett tag klistrade jag bara in dem som de var.
Kusinvitamina och jag ritade många klippdockor som vi låtsades att de var med i olika shower. Vi ritade massor av kläder till varje docka. Jag hade även skrivit upp vad showerna handlade om och vilka som var med i varje del.
Hade inge ände på min kreativetet.
Jag skannade in alla mina klippdockor. För i en framtida flytt är det inte säkert att jag kommer ha plats med allt. Då är det roligt att åtminstone ha dem på bild.
När jag var i tonåren ritade jag mest hela tiden. Jag har lådorna fulla med teckningar. Nu härnder det inte så ofta men ibland kommer ritblocket fram.
Det är lika roligt varje gång men inget jag känner att jag vill göra så ofta. Då här det nu för tiden roligare att brodera.
Keativ har jag alltid varit. Hur jag varit det har ändrats genom åren men min konstnärliga sida har alltid varit viktig för mig.
Det är roligt att kunna skapa olika diverse saker om det så bara är en teckning.
 
 

Kommentera

Publiceras ej