I år är det tio år sedan Sara och jag åkte till USA för första gången ihop.
Fem resor till det stora landet i väst har det blivit tillsammans under de tio åren.
2009 års resa var jag ute i tre veckor och Sara var med under den första. Den veckan hade mycket Twilightrelaterade besök då vi åkte från Seattle, Washington och längs med kusten ner till San Fransisco, Kalifornien.
Vi har haft otroligt mycket roligt ihop under dessa resor. Vi började med valsafari och sedan har det bara fyllts på med häftiga upplevelser. Det har varit fyra bilresor en herrans massa stater och en paketresa till Alaska. 2010 till Texas var Elin med också.
Vi har flugit bushplane över Alaska och helikopter runt Manhattan. Vi har hamnat i snö ett par gånger och badat i havet i Miami Beach.
Vi har besökt Kennedy Space Center i Florida och Johnson Space Center i Texas. Vi har kört både längs med öst- och västkusten. Vi har kört otaliga mil, bara på resan 2014 körde vi över 700 mil. 
Det har varit sanslöst raka vägar och så krokiga att vi nästan mött oss själva i kurvorna. Vi har sovit på fina motell och på ställen där jag gått upp flera gånger på natten för att titta om bilen är kvar.
Yellowstone Nationalpark, Wyoming, var så fantastisk att vi blev kvar en extra dag. Vi har varit uppe på över 4000 meters höjd, Pike´s Peak, Colorado. Jag mådde sanslöst illa i den tunna luften men Sara mådde tack o lov bra. Det var hon som körde.
Vi har varit uppe i flera av USAs högsta byggnader, Empire State Biolding, New York och Willis Tower, Chicago bla. Frusit ändan av oss på en strand i Virginia och svettats floder i Kansas. Ätit många gånger på IHOP.
Vi har njutit av fantastiska vyer och varit på bio. Vi har varit vakna nästan hela nätter och sovit utmattat i timmar. Vi har besökt ett hangarfartyg och vi har shoppat i massor. 
Vi har skrattat i massor och varit uttråkade bortom uttråkad. Det har varit fantastiska resor. Vi har alltid så roligt ihop. Nästa år blir det en resa ihop igen men då inte till USA. Det får vänta till något annat år. Men vart vi än åker så har vi roligt tillsammans.
 

Kommentera

Publiceras ej