Ibland kan jag få som agg till ett arbete när jag håller på med det. Hände med arbetet för årets Texasresa. Jag vill bara inte sy den. Jag hittar på massor för att slippa sy.
Kan inte förklara varför jag får det. Det har abstolut inget att göra med resan. Årets resa var toppen. Hade ingen lust att sy 2014 års resekollage heller och den resan var absolut fantastisk.
Den här gången kan det ha att göra med att jag har svårt med detaljer. Har svårt att koncentrera mig och blir lätt trött. Den är betydligt enklare än den hade varit för några år sedan men ändå fick jag kämpa. 
Men nu är den i alla fall färdig. Har Texas flagga som inspiration för när det gäller hur fälten ligger. Sedan var det till att hitta några bilder som passade formatet. Det är s'mors till vänster, en soluppgång från mitt sovrumsfönster och mina vänners hus och gästlada. Det är fjärde gången jag syr deras hus. Åker med glädje tillbaka så det kanske blir fler gånger.
Nu blir det ännu enklare arbeten i framtiden. Det är fortfarande roligt att sy. Det är något visst med att ha en nål med tråd i nyporna.
 

Kommentera

Publiceras ej