Nästa år fyller systerdotter trettio år i februari och hon vill åka bort och fira den i annat land.
Vi har länge spånat om var vi kan tänkas åka.
Först var vi inne på safari i Tanzania men det skulle vi inte hinna spara till. Då gick vi över till att åka till Egypten. För samma summa som det skulle kosta att åka på safari kunde vi kunna åka till Egypten sisådär sex gånger. Att få besöka pyramiderna är en dröm för oss båda.
Sedan bombade de en turistbuss i näheten av pyramiderna och då vågar man ju inte åka dit. Även om nu resan är ett år bort. Det är har ju varit oroligt i den regionen för inte så länge sedan och det har tydligen inte lugnat ner sig.
Då var det att börja tänka om igen. Var kunde vi tänkas ta vägen? Inte USA. Vi ville göra resan lite utöver det vanliga. 
Vi spånade om att åka till Australien. Men även om vi båda vill åka dit så var det inget som vi gick igång på till 100%. Vi funderade på annat.
Idag kom systerdotter med idén att åka till Västindien. Bahamas eller varför inte Dominikanska Republiken tyckte jag? Det visade sig att januari till mars håller flera tusen valar till här för att äta upp sig och göra fler valar. Att åka på valsafari är fantastiskt! Det finns massa annat roligt att göra på Dominikanska Republiken utöver sola och bada. Priserna på ön är också väldigt låga. Resorna var heller inte så dyra.
Det gick vi igång på! Att åka dit låter hur härligt som helst!
Det får vi satsa på!!
 

Kommentera

Publiceras ej