Finns det något som heter garnofil? För de som är nästan besatta av garn. Ifall det gör det så är jag det. Jag älskar garn!
Titta på garn. Känna på garn. Arbeta med garn. Älskar att försvinna in bland alla nystan på Lerdalaboden. Faller nästan i trans över ett färgglatt garn med lite glitter i. Känslan när fingrarna glider över ett mjukt och lent garn är idéinspirerande.
Jag är inte ensam, för söker man på yarnporn på google så kommer till 99% bilder på garn. Bilder fyllda med härligt garn. Endast ett fåtal bilder involverar nakna människor. Mest är det bara mängder med bilder på garn och åter garn.
Jag vet inte varför jag blir så galen av garn. Jag bara älskar allt med garn. Hur det känns, mjukt, lent, hur många trådar det är i, färgerna, ja allt.
Jag kan aldrig ha för mycket garn. Jag har sexton kartonger, i skokartongsstorlek, och några stora och små kassar fulla med garn. Ändå tittar jag alltid efter något nytt nystan. Kan ju vara en färg jag inte har. Jag vet aldrig om jag kan behöva den någon gång.
Ett speciellt garn kan också skapa idéer om framtida andarbeten. Huvudet kan fyllas med idéer om tavlor jag vill sy.
Det är underbart med garn. 
JAG ÄSLKAR GARN!
 
 

Kommentera

Publiceras ej