Första timman av A Star Is Born är helt fantastisk!
Jag sitter som i trans och följer det som händer på filmduken. Jag kan inte ta mina ögon från Bradley Cooper och Lady Gaga.
Vid mitt senaste biografbesök smet jag in i biosalongen och tittade och njöt av denna magiska timma, sedan pös jag ut precis när filmen och framförallt musiken och scenframträden tar en annan vändning.
Jag satt på rad tre, nära utgången och tittade upp på duken, vilket gjorde att det kändes som om jag satt precis nedanför scenen när Bradley och Lady Gaga uppträdde.
Timman flög iväg i ett rus av kanonbra låtar, Shallow hur fantstisk är inte denna låt? Sanslöst bra skådespeleri. Minsta biroll är kanon. Bradley Cooper har verkligen fått fram det bästa ur tex Sam Elliot och Andrew Dice Clay. 
När denna underbara timma är passerad vill jag bara spola tillbaka och titta på den igen och igen. Jag är helt fixerad vid den. Får smita in fler gånger och titta på halva filmen eller ska jag ge resten en chans till? När jag såg den första gången tappade jag fullständigt intresset halvvägs. Kändes så konstigt eftersom den börjar så otroligt bra. Sedan bara slätades den ut och jag trodde aldrig den skulle ta slut.
Men den där första timman....
 

Kommentera

Publiceras ej