Helt rätt låt vann!
Johns glädjepiller till låt är helt rätt låt att skicka till Eurovision Song Contest. 
Det var en ovanligt bra final där de flesta låtarna var väldigt bra. De jag ogillade var bara för att jag inte gillar artisten, inte för att låten var dålig.
Alla sjöng helt otroligt bra denna kväll. Många mycket bättre än i deltävlingarna. Mellanakterna var bra och Lynda Woodruffs EBU spokesperson kanon. Sarahs engelska dialekt helt underbar.
Det kändes lite snopet att de utländska jurygrupperna bara var åtta. Detta på grund av det nya röstningsförfarandet på appen med åtta åldersgrupper. Röstningen gick väldigt fort.
Men inte så fort som när Sarah rabblade upp svenska folkets röster. Tävlade hon i På Minuten? Hon andades ju knappt mellan orden. Spänningen försvann helt i den rasande takten av siffror. Hade de kort om tid? Det hade väl inget gjort om de gått över tiden. De kunde ju bara kortat ner efterprogrammet med intervjuer och dyligt.
Kändes mycket konstigt. Typ avsluta det här snabbt så vi kan gå och festa sen.
Synd på bra kväll.
Bästa stunden blev när vi hade allsång under Arvingarnas härliga schlager. Det går bara inte att låta bli att sjunga. Inget vi ville skulle vinna men oj vad härlig den är!
Nu är det bara att vänta på hur det kommer gå i Eurovision 14, 16 - 18 maj.
Heja John! Vinn hela alltet så  jag får gå på Eurovision igen!
 
 

Kommentera

Publiceras ej