Min dator är hemma igen.
Det hade varit något fel på Windows  10, så Per var tvungen att lägga in det på nytt och med det så försvann allt som fanns inlagt i datorn.
Som tur hade jag nyligen sparat min musik och bara två dagar innan kraschen sparade jag de mesta av mina nya bilder.
Nu sitter jag och lägger in allting igen. Ändrar om inställningar så de passar mig och jag vet inte allt. Det är många program som ska laddas ner. Blev helt utmattad när jag startade datorn igår, när jag fick hem den. Det kändes helt överväldigande att behöva börja om från början, men jag är överlycklig att jag inte behövde köpa en ny dator helt.
Det tar sin lilla tid att lägga in allt. Bara att lägga in mina bilder från mina resor genom åren tog runt två timmar. Det var nästan 71000 biler som skulle laddas över! Det är tur att jag har min externa hårddisk, tänk om jag förlorat alla dessa underbara bilder!!!
Nu är det bara att hoppas att datorn håller sig frisk länge, länge till. Det är så jobbigt att behöva ringa till Data-per och be om hjälp om och om igen Jag försår inte varför mina datorer alltid krånglar. Vad gör jag för fel eftersom de hela tiden klappar ihop? Känns som om det bara räcker med att jag sätter mig framför datorn, så packar den ihop
Suck!

Kommentera

Publiceras ej