Jag älskar att gå.
Det går, ha, ha, lagom fort. Jag kommer in som i ett medativ tillstånd och det känns som om jag kan tuffa på hur länge som helst.
När jag varit och hälsat på hos mor i Huskvarna och sedan ska på bio i Jönköping, brukar jag gärna gå där emellan. Det är en sträcka på sju kilometer och det tar ungefär en timma och en kvart, tjugo minuter. Skönt att få annat att tänka på och så kan jag ju äta popcorn och dricka coca cola med gott samvete när jag kommer till bion.
I går gick jag en liten omväg, då jag välde gångbanan som går genom natureservatet vi Rosenlunds sandbankar. Bitvis är utsikten otroligt vacker utöver Vättern och Visingsö. Jag gick i mina nya skor. De är lätta att gå i men lite för nya fortfarande. Fick skoskav, men inget som störde. Tur det, för efter biobesöket gick jag bort till ICA Maxi innan det var dags att åka hem.
Sammanlagt, med hundpromenad tidigare under dagen, gick jag en bra bit över en mil under gårdagen. Känns bra att jag inte har några större problem med att gå. Ibland känner jag mig lite vinglig och får kämpa med att hålla gå rakt, men inte så ofta att det är jobbigt. Härligt att bara kunna gå och gå och gå.
 

Kommentera

Publiceras ej