Det är över tre år sedan jag började på detta arbete.
Av någon anledning blev det liggande, annat roligt kom ivägen antar jag. Jag har försökt sy på det några gånger sedan dess. Haft med det på resor, men inget har hänt. Det har blivit mitt dåliga samvete som legat och gnagt i bakhuvudet.
När jag gjort färdigt mitt senaste arbete kände jag äntligen att NU är det dags. Plockade fram det och fick nästan panik. Så stort det är! 26 x 36 cm, jag vek nästan ihop det och la undan det igen. Men jag bara SKA göra färdigt det den här gången. Med ett pågående Fotbolls-VM, så har jag massor av tid att sitta och sy. Jag vill inte ha det hängande över mig mer. Vill heller inte göra som med ett annat arbete jag inte gjorde färdigt. Det slängde jag och har ångrat mig sedan dess. 
Det är tänkt att jag ska sätta massor av blommor i förgrunden och runt kanterna. Därav det helgröna fältet, men rästen ska sys som en skog. Det är väldigt mycket grenar i en skog, massor av barr. Har egentligen aldrig gillat att sitta och sy dessa små oregelbundna stygnen och sedan fylla i resterna. Men det brukar bli bra när det är färdigt. Så jag kommer kämpa på som bara den. Har till den femtonde juli på mig. Då slutar VM. Då måste det vara klart. Får heller inte lägga det åt sida igen för att sy, tex något till min Serieserie. Det är strängerligen förbjudet.
Så det är bara att kämpa på! För färdigt måste det bli!!!!
 
 

Kommentera

Publiceras ej