En uppföljare eller sidohistoria till Ocean´s 11, 12 och 13.
Denna gången handlar det om Danny Oceans syster Debbie. Hon är nyutkommen från fem års fängelse och vill nu ha hämd eller om hon bara vill göra en storslagen stöt. Precis som hennes bror i Ocean´s 11.
Hon samlar ett knippe smarta damer omkring sig och börjar planera hur de ska stjäla ett halsband värt 150 miljoner på Met Galan i New York.
Vid ett tillfälle undrar en av tjejerna varför hon inte vill jobba med några karlar. Då svarar hon att de tar för mycket plats, en kvinna lägger ingen märke till. Hon kan komma och gå som hon vill. Och där har vi problemet med denna film. Den är tämligen slät och ointressant. Den glider liksom obemärkt förbi. Inte ens den stora twisten på slutet gjorde att den blev något anmärkningsvärt. Kändes bara jaha, det var klart hon gjorde så.
Hennes medarbetare, som ska var färgstarka antar jag, känns mest bara som en grå massa. Inte ens Cate Blanchett, som brukar vara så bra, känns speciellt inspirerande. Slöseri med bra skådespelare.
Sitter mest och tittar på hur operade i nyllet Sandra Bullock är numera. Ny läppar och åtstramade kinder. Cate har också besökt doctorn. Var mycket irriterande.
Nej, den här filmen gjorde mig inte lycklig, bara lätt uttråkad. Synd på bra idé.
 

Kommentera

Publiceras ej